Interessante Ting At Se I Kazan

Indholdsfortegnelse:

Interessante Ting At Se I Kazan
Interessante Ting At Se I Kazan

Video: Interessante Ting At Se I Kazan

Video: Interessante Ting At Se I Kazan
Video: Вы должны увидеть это! Самый Большой Рынок в Дагестане! Легендарный Манасский дагестанский рынок 2024, April
Anonim

Kazan er hovedstaden i Tatarstan. Forskellige kulturer, religioner og epoker eksisterer fredeligt i byen. Kazan seværdigheder fortæller turister byens fantastiske og spændende historie.

Kazan Kreml
Kazan Kreml

Historisk og arkitektonisk kompleks "Kazan Kreml"

Stenen Kreml blev rejst i det 12. århundrede. Siden da har det gennemgået mange ændringer. Hvis du befinder dig i Kazan, skal du først og fremmest gå forbi de århundredgamle mure i Kreml, klatre op i tårnene, se på museer. I 2005 blev en ny Kul Sharif-moske åbnet i Kazan Kreml. Nu er det den største moske i Kazan. Kul Sharif blev bygget af tyrkiske mestre. Lysekronerne til tårnet blev lavet i Bøhmen, mens granit og marmor blev bragt fra Ural. Kul Sharifs hovedkuppel ligner en "Kazan cap" - kronen på Kazan Khans. Moskeen dækker et areal på over to tusind kvadratmeter. Gulvet i moskeen er dækket af persiske tæpper. Dette er en gave fra den iranske regering. Du kan besøge ikke kun moskeens bønhaller, men også Museum of Islamic Culture, der ligger i stueetagen. På trods af alle transformationer har Kreml et historisk udseende. Gaden, hvor den ligger, er brolagt med brosten.

Sørg for at klatre Preobrazhenskaya Tower i Kazan Kreml. Hele byen vil være lige ved hånden. Derudover er det berømte tårn for dronning Syuyumbeki placeret på det historiske komplekss område. Den afviger fra sin akse med 2 meter.

Bebudelsens katedral ligger i Kreml. Det blev rejst umiddelbart efter erobringen af Kazan. Dette er den første ortodokse katedral i Middle Volga-regionen. Kreml er gratis for individuelle besøgende.

Republikken Tatarstans Nationalmuseum

Museumsbygningen ligger på st. Kreml, 2. I den kan du stifte bekendtskab med Tatarstans gamle historie. Museet har mange arkæologiske udstillinger (håndværk, våben, mønter), der karakteriserer livet, kulturen, religiøse overbevisninger og daglige aktiviteter i den antikke befolkning i regionen. Derudover præsenterer museet genstande fra det ædle liv. For eksempel en vogn fra det 18. århundrede. Når du går rundt i museet, kan du se personlige udstillinger af kunstnere.

Kazan Zoo Botaniske Have

Zoo Botanisk Have blev grundlagt i 1806. På havenes område er der mange træer og planter, der samles fra hele verden. Derudover indeholder haven rum, penne og bure med fugle og dyr. Der er et akvarium med fisk. Adresse til Kazan Zoo og Botaniske Have: st. Hadi Taktash, hus 112.

Millennium park

Millennium Park er et virkelig unikt sted. Det er beliggende i Vakhitovsky-distriktet i Kazan. Parken har mange gyder, der konvergerer i centrum. Der er en rund springvand "Kazan" med en diameter på 36 meter. Springvandet er lavet i form af en skål, hvorpå dragehovederne er placeret på siderne. Vandstråler sprang ud af munden. De nygifte kaster mønter i springvandet og siger deres ønsker. En sådan tradition har udviklet sig på dette sted. Der er et monument over den bulgarske digter Kul Gali i parken. Der er også andre skulpturer. Derudover har parken et område til byfester. Parkens areal er ca. 5 hektar. Træerne i parken er stadig meget unge: kun landskabsdannelsen finder sted.

Anbefalede: