Sådan Fungerer Transportnettet I Bologna

Sådan Fungerer Transportnettet I Bologna
Sådan Fungerer Transportnettet I Bologna

Video: Sådan Fungerer Transportnettet I Bologna

Video: Sådan Fungerer Transportnettet I Bologna
Video: Sådan fungerer konfliktlånet 2024, April
Anonim

Bologna er en by, uden hvilken det er svært at forestille sig en rejse til Italien. En utvivlsom fordel for turister er, at de fleste af de kulturelle og historiske værdier ligger i den centrale del af byen og er tilgængelige til fods. Hvis du ikke ønsker at bevæge dig alene, kan du bruge offentlig transport, hvis netværk i Bologna er veludviklet og repræsenteres af både jord- og underjordiske transportmidler.

Sådan fungerer Bolognas transportnetværk
Sådan fungerer Bolognas transportnetværk

Uden tvivl den mest populære og krævede transportform. I dag er der omkring 50 ruter, der påvirker alle byens hjørner. En enkelt tur for en turist koster 1, 3-1, 5 EUR. Billetten kan købes fra salgsautomater, der er installeret i selve bussen eller ved busstoppestedet. For nemheds skyld og økonomi kan du købe en rejsebillet. Pris pr. Dag - ca. 5 EUR, for 10 ture - 12 EUR (kan bruges til flere personer).

Ved boarding er det bydende nødvendigt at validere billetten, ellers betragtes rejsen som ubetalt!

Især for turister er der en særlig type City Red Bus. Det er et to-etagers rødfarvet køretøj udstyret med en lydguide på 8 sprog. Ruten passerer gennem hovedattraktionerne. Billetpris: voksen - 12 EUR, barn - 3 EUR.

Denne transport er også meget populær, derfor blomstrer den stadig. Trolleybusprisen er fra 1 til 1,5 EUR pr. Person.

Valget mellem lette køretøjer er meget bredt. Både private taxachauffører og taxaoperatører tilbyder deres tjenester. Taxa priser i Italien er blandt de højeste i Europa.

I begyndelsen af turen er det bedre at afklare den nøjagtige billetpris, ellers er der risiko for at miste en stor sum penge. Taxachauffører drager ofte fordel af turistens uvidenhed og forlænger ruten på grund af looping eller shenanigans med måleren!

Bologna Metro har en gren, der kører godt langs turistruter. Metroprisen er den samme som busprisen.

Du kan også rejse rundt i byen og dens omgivelser med lejet transport. Det er ikke svært at leje en bil i Bologna. Valget blandt transportselskaber er meget stort, du kan vælge en bil til enhver smag og ethvert budget.

Hvis du kommer til byen i din bil eller lejer i en anden by, skal du først få tilladelse til at komme ind i byen på dit hotel!

Cykling omkring Bologna er meget populær. Når alt kommer til alt er denne transport miljøvenlig, praktisk og giver dig mulighed for at omgå trafikpropper. Du kan leje en cykel på de udlejningsstationer, der ofte findes i byen. Prisen varierer i gennemsnit fra 10 EUR pr. Dag.

Anbefalede: