Sådan Kontrolleres En Elektronisk Flybillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres En Elektronisk Flybillet
Sådan Kontrolleres En Elektronisk Flybillet

Video: Sådan Kontrolleres En Elektronisk Flybillet

Video: Sådan Kontrolleres En Elektronisk Flybillet
Video: Sådan får du billige flybilletter - Se de seks bedste tips 2024, April
Anonim

Du kan tjekke din e-billet til en flyvning inden for Rusland eller SNG på stedet for Sirena reservationssystemet og i udlandet eller når du flyver mellem lufthavne i udlandet - det internationale system AMADEUS.

Sådan kontrolleres en elektronisk flybillet
Sådan kontrolleres en elektronisk flybillet

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - adgang til Internettet
  • - Ordrenummer.

Instruktioner

Trin 1

For at kontrollere en billet til et fly, der flyver inden for Rusland eller SNG, skal du gå til stedet for Sirena-systemet https://www.myairlines.ru/pages/ordersInfo.jsf eller følg linket "Din ordre" fra hovedsiden

Trin 2

Indtast i de foreslåede felter den sekscifrede alfanumeriske kode, der er angivet i rejsekvitteringen for din billet. Du kan se rejsekvitteringen og udskrive den på den personlige konto på det sted, hvor du købte billetten. Indtast derefter dit efternavn nøjagtigt, som det er trykt i rejsekvitteringen, og klik på knappen "Vis information".

Du kan også udskrive rejsekvitteringen fra "Sirena" -systemet fra siden med oplysninger om din reservation.

Trin 3

På AMADEUS-webstedet er felterne for ordrenummer og efternavn placeret øverst på hjemmesiden under overskriften Ny tur. Indtast ordrenummeret i det felt, der indeholder reservationsnummeret (reservationsnummeret) og efternavnet i det næste felt, der indeholder teksten Efternavn (bogstaveligt talt - efternavnet, hvilket betyder - efternavnet) med latinske bogstaver i samme sag som i rejseplanen - kvitteringer og klik på pilen til højre for den.

Anbefalede: