Sådan Køber Du En Togbillet Via Internettet På Den Russiske Jernbanes Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Togbillet Via Internettet På Den Russiske Jernbanes Websted
Sådan Køber Du En Togbillet Via Internettet På Den Russiske Jernbanes Websted

Video: Sådan Køber Du En Togbillet Via Internettet På Den Russiske Jernbanes Websted

Video: Sådan Køber Du En Togbillet Via Internettet På Den Russiske Jernbanes Websted
Video: Sådan køber du en seperat pladsbillet i DSB app til 0 kroner 2024, Marts
Anonim

I øjeblikket kan borgere købe en togbillet via Internettet på den russiske jernbanes websted. Dette sparer tid betydeligt, hvilket frigør dig fra behovet for personligt at besøge stationen og vente på din tur i billetkontoret.

Du kan købe en togbillet via Internettet på den russiske jernbanes websted
Du kan købe en togbillet via Internettet på den russiske jernbanes websted

Instruktioner

Trin 1

Gå til webstedet for den russiske jernbane via Internettet for at købe en togbillet til den ønskede retning (du finder linket nedenfor). På venstre side af siden vil du se en fane til billetsøgning. Indtast togets udgangspunkt og destination. Bemærk, at når du indtaster data, bliver du bedt om at vælge ikke kun byen, men også en bestemt station. Angiv den ønskede dato, og klik på "Find".

Trin 2

Vent til den næste side indlæses, hvor du vil se en liste over flyvninger, der svarer til de valgte parametre og billetprisen. Her kan du også angive en mere nøjagtig afgangstid samt typen af passagersæde og omhyggeligt studere ruten for at sortere de mest bekvemme og passende flyvninger. Marker afkrydsningsfeltet for den valgte indstilling, og klik på "Køb billet".

Trin 3

Før du køber en togbillet på det russiske jernbanes websted, skal du omhyggeligt læse diagrammet over det valgte togs vogne og listen over ledige pladser samt deres omkostninger. Vær opmærksom på ER-ikonet ved siden af tog- og vognavnene. Dens tilstedeværelse betyder, at inden du går ombord, skal du uafhængigt udskrive den købte billet fra afsnittet "Mine ordrer" på papir eller gemme den elektronisk på din mobile enhed. I mangel af ikonet skal passageren kontakte stationens billetkontor med ordrenummer og modtage en særlig form for rejsedokument eller udskrive billetten ved stationsterminalen.

Trin 4

Kun registrerede brugere kan købe en togbillet via Internettet på den russiske jernbanes websted, så på næste side vil du blive tilbudt at gennemgå registreringsproceduren og modtage et login og en adgangskode. Efter at have logget ind på siden finder du dig selv på billetbetalingssiden, som kan udføres på forskellige måder, for eksempel via elektroniske betalingssystemer eller et bankkort. Som et resultat viser skærmen ordrenummeret eller selve e-billetten til udskrivning, hvilket afhænger af ovenstående betingelser.

Trin 5

Der er særlige betingelser og regler for køb af billetter på den russiske jernbanes websted. Du skal gøre dig bekendt med dem, inden du vælger en flyrejse ved at klikke på linket "Regler for køb af elektroniske billetter" til venstre. Den beskriver detaljeret, hvilke borgere der har tilladelse til at acceptere tilbuddet, hvordan du kan få eller bytte en billet samt andre vigtige aspekter ved brugen af denne ressource.

Anbefalede: