Sådan Skal Du Bo I Frankrig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skal Du Bo I Frankrig
Sådan Skal Du Bo I Frankrig

Video: Sådan Skal Du Bo I Frankrig

Video: Sådan Skal Du Bo I Frankrig
Video: Historien om Christiania - et eksperiment midt i København 2024, Marts
Anonim

Frankrig er et smukt land med et varmt middelhavsklima og en høj levestandard. Nogen tiltrækkes af fransk kultur, nogen tiltrækkes af fransk køkken, og nogen elsker det franske temperament og livsstil, der er forbundet med indbyggerne i Frankrig.

Sådan skal du bo i Frankrig
Sådan skal du bo i Frankrig

Instruktioner

Trin 1

Gift / gifte dig med en franskmand / fransk kvinde. Selvfølgelig er dette ikke den mest typiske måde at bo i Frankrig på. Du bør ikke seriøst tænke over et fiktivt ægteskab, for det første afsløres det let, og statsborgerskab nægtes i tilfælde af et fiktivt ægteskab, og for det andet er ægteskab ikke en garanti for at få statsborgerskab endnu. Det er værd at huske nogle finesser. Fransk statsborgerskab kan opnås 2 år efter det officielle ægteskab. Efter et års ægteskab kan du søge retten for at få statsborgerskab. Derefter vil du blive inviteret til et interview for at kontrollere ikke-effektiviteten af dit ægteskab, dit kendskab til det franske sprog, dit niveau af assimilering i fransk kultur, din adfærd og lovlydighed. Når du opnår statsborgerskab ved ægteskab, skal du bo sammen i et år, efter at ansøgningen er indgivet kontinuerligt i Frankrig. Hvis dit liv sammen blev midlertidigt afbrudt, vil du være i stand til at få statsborgerskab ikke efter 2 års samliv, men efter 3 år. Du kan blive nægtet statsborgerskab, hvis du overtræder noget punkt.

Trin 2

Tag et job i Frankrig. Dette er ikke så let at gøre. Du kan oprindeligt få et job i en udenlandsk filial af et fransk firma, derefter flytte op på karrierestigen og flytte til hovedkontoret i Frankrig. Denne vej er ret lang, men mere realistisk. Du kan gå til Frankrig og få et lavtlønnet groft job. Før du opnår statsborgerskab, skal du officielt have boet i Frankrig i mindst 5 år. Betegnelsen kan reduceres til to år, hvis du har fået uddannelse i dette land. I dette tilfælde skal du selvfølgelig tale fransk på et godt niveau.

Trin 3

Bevis din franske arv. Hvis mindst en af dine forældre er fransk, kvalificerer du dig automatisk til fransk statsborgerskab. Selvom du og dine forældre aldrig har boet i Frankrig. Denne sag kaldes rigtigt blod.

Anbefalede: