Hvordan Man Skriver Et Brev Til Hotellet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Brev Til Hotellet
Hvordan Man Skriver Et Brev Til Hotellet

Video: Hvordan Man Skriver Et Brev Til Hotellet

Video: Hvordan Man Skriver Et Brev Til Hotellet
Video: Skriva! (Förfluten tid av modala hjälpverb) | Lyssnarförmågor | #sfi #sva [تعلم اللغة السويدية!] 2024, Marts
Anonim

Du kan bestille et værelse, ændre ankomstdatoen eller bare takke for den gode service på hotellet via telefon eller brev. Sidstnævnte mulighed er mere velegnet til dem, der har problemer med et fremmed sprog.

Hvordan man skriver et brev til hotellet
Hvordan man skriver et brev til hotellet

Er det nødvendigt

  • - computer med internetadgang
  • - Fax.

Instruktioner

Trin 1

Når du beslutter at skrive et brev til hotellet, skal du først finde ud af dets e-mail-adresse eller fax. I dag er næsten ethvert hotel i alle dele af verden repræsenteret på Internettet. Nogle har deres egen hjemmeside, mens andre er nævnt på listen over hoteller i ethvert land. For at få sådanne oplysninger skal du blot indtaste hotelnavnet korrekt i søgemaskinen.

Trin 2

Skriv teksten til det ønskede bogstav. Hvis du behersker engelsk eller originalsproget i det land, hvor hotellet ligger, vil det ikke være svært for dig at skrive et sådant brev. Det vigtigste er at være høflig. Det er ingen hemmelighed, at engelsk er det mest talte sprog i verden, så et brev på dette sprog kan sikkert sendes til et hotel i ethvert land.

Trin 3

Hvis du kun kan russisk, skal du bruge hjælp fra Internettet. Den indeholder mange skabeloner til breve til hotellet. For eksempel om en reservation med en anmodning om at sende sin bekræftelse på et visum, annullering af en reservation, overførsel af ankomsttid og andre. Alt, hvad der kræves af dig, er at erstatte dine personlige data korrekt.

Trin 4

Du kan også skrive brevet på russisk og oversætte det ved hjælp af en elektronisk oversætter. For at reducere mulige fejl i en sådan oversættelse skal du komponere teksten ud fra de enkleste og korteste sætninger og kun angive den mest basale i den. Og glem ikke at skrive dine oplysninger korrekt, især hvis dette brev handler om at reservere et værelse til visum.

Trin 5

Du kan prøve at sende et brev til et hotel i Tyrkiet eller Egypten på russisk - mange mennesker kender det der. Sandt nok kan de lade som om de ikke forstod det og ikke svare på det.

Trin 6

Når du har skrevet dit brev, skal du sende det til den korrekte adresse. Hvis du er usikker på dens ægthed, skal du sende brevet samtidigt gennem alle de kanaler, du kender for at øge sandsynligheden for at modtage det.

Anbefalede: