Hvad Er Vejret I Tyrkiet I April Og Maj

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Vejret I Tyrkiet I April Og Maj
Hvad Er Vejret I Tyrkiet I April Og Maj

Video: Hvad Er Vejret I Tyrkiet I April Og Maj

Video: Hvad Er Vejret I Tyrkiet I April Og Maj
Video: Hvad? Frost i september ?? Er du sindssyg ?? 2024, April
Anonim

At rejse til udlandet er efterhånden blevet almindeligt for mange russiske borgere. Alle ved, at Tyrkiet er et yndlingsferiested for tusinder af russere og ikke kun. Feriedage starter fra april, så hold øje med vejret fra denne måned.

Hvad er vejret i Tyrkiet i april og maj
Hvad er vejret i Tyrkiet i april og maj

Inden du planlægger din ferie og køber en rentabel billet, skal du sørge for, at klimaet i det valgte feriested giver god hvile. I hovedstaden i Tyrkiet regner det hele april og maj, som til tider giver plads til varmt, men ikke varmt vejr.

Vejret i resorts i april

I Antalya i april er det ret tørt, behagelig varme hersker her, men det er stadig meget tidligt at svømme i havet. Vejret i Tyrkiet i april og maj er ikke for varmt, solen er ikke udmattende, så disse to måneder er ikke kendetegnet ved et stort antal turister.

Alanya glæder sig også over et godt klima, men havet er ret køligt, så svømning vil kun nydes af fans af ekstremsport.

I Kemer, i april, regn og slaps, og luften opvarmes ikke over 18 ° C. Det er stadig langt til strandsæsonen …

Det er tørt i Marmaris i april, temperaturen varierer fra 18 til 20 ° C. Havet opvarmes slet ikke.

I Side er april præget af kraftige regnvejr og en temmelig høj temperatur i denne periode, som normalt varierer fra 18 til 22 ° C.

Vejret i Tyrkiet denne måned er ikke til fordel for besøgende af turister. I de fleste tilfælde tilbringer ferierende deres ferie udelukkende på deres hotelværelse - kølighed og hyppige regn opmuntrer ikke til gåture.

Vejret i resorts i maj

Antalya blomstrer i maj. Vandet i havet varmer op til 20 ° C, og lufttemperaturen nærmer sig 30-32 ° C.

I Alanya er maj begyndelsen på en storslået turistsæson. Lufttemperaturen når 35 ° C. Nogle gange er der dog regn, men varmt og kortvarigt.

Vi kan sige, at klimaet i Kemer er det mest uforudsigelige: det regner ofte, himlen er dækket af skyer, men havet er ret godt opvarmet, så mange turister går ikke glip af muligheden for at springe ned i bølgerne på trods af regnen.

Det er sindssygt varmt i Marmaris i maj. Lav luftfugtighed kan udtømme alle turister, men blide bølger kompenserer fuldt ud for alle ulemperne ved klimaet.

Dette er ikke at sige, at Sida resort er varmt i maj. Dybest set er vejret klart og solrigt, lufttemperaturen varierer fra 22 til 27 ° C.

Tyrkiet accepterer villigt turister i april og maj, men du er nødt til på forhånd at finde ud af om naturens svagheder i dit yndlingssted.

Anbefalede: