Sådan Kommer Du Til Vatikanet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Vatikanet
Sådan Kommer Du Til Vatikanet

Video: Sådan Kommer Du Til Vatikanet

Video: Sådan Kommer Du Til Vatikanet
Video: Jon og Håvard konkurrerer i norske dialekter | Praktisk info med Jon Almaas | discovery+ Norge 2024, Marts
Anonim

Vatikanet, som enhver forbudt frugt, tiltrækker med sin utilgængelighed. Hvis du stadig ikke ved det, har ikke alle lov til at komme ind i denne mindste stat i verden. Og endnu mere så er turister kun tilladt på et par steder, der er specielt åbne for besøg.

Sådan kommer du til Vatikanet
Sådan kommer du til Vatikanet

Instruktioner

Trin 1

Besøg Peterskirken For at gøre dette skal du stille i kø ved Peterspladsen. Indgangen til alle turister er gratis. Hvis du vil bestige katedralens kuppel, skal du betale 5 euro for selvklatring eller 7 euro for betjening af elevatoren.

Trin 2

Besøg Vatikanmuseet For at gøre dette skal du også kø i St. Peterspladsen. Hver sidste søndag i måneden er adgang til museet gratis. Men husk at der vil være en størrelsesorden flere mennesker. Billetprisen er 14 euro.

Trin 3

Gå hen til Vatikanvagterne og fortæl dem: "Campo Santo Teutonico". Således gjorde du det klart for ham, at du vil gå til den tyske kirkegård. Siden 1450 har pilgrimme fra hollandske og tysktalende lande ret til at blive begravet her. Denne tradition er bevaret den dag i dag: hvis indbyggerne i Østrig, Schweiz, Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg eller Liechtenstein døde i Rom, har de ret til at blive begravet på den tyske kirkegård.

Trin 4

på en rundvisning i Vatikanets have. For at gøre dette skal du indsende en ansøgning til Ufficio Informazioni Pellegrini e Turisti, der ligger på Peterspladsen. Guidede ture finder sted mandage, tirsdage, torsdage og fredage og koster 10 euro.

Anbefalede: