Sådan Samles Et Kinesisk Telt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles Et Kinesisk Telt
Sådan Samles Et Kinesisk Telt

Video: Sådan Samles Et Kinesisk Telt

Video: Sådan Samles Et Kinesisk Telt
Video: Ярость природы достигла Австралии! Сильный град и шторм в Мельбурне 2024, Marts
Anonim

En rigtig turist ved, hvor vigtigt det er at være i stand til at pakke tingene kompakt i en rygsæk. Hvordan samles et kinesisk telt? For mange mennesker virker det som en ret vanskelig opgave. Fortvivl ikke, vores anbefalinger kommer til din hjælp.

Sådan samles et kinesisk telt
Sådan samles et kinesisk telt

Instruktioner

Trin 1

Intet bør komme i vejen for vandreturen, placeringen af hver vare i en vandrerygsæk skal overvejes nøje. I denne henseende er kinesiske telte ret populære blandt turister, de kaldes også populært "telt-otte" eller "buet telt". Disse komfortable og enkle produkter har dog en vanskelig hemmelighed. Det er ikke så let for en person uden erfaring at folde det.

Så gå videre. Tag først teltet korrekt i dine hænder, dette er nøglen til succes. I hænderne skal sidekanten af teltet være med en trådramme. Drej teltet, så begge sider er sammen.

Trin 2

Fold derefter sidekanten med et tal otte, så det bliver fra en stor oval til en lille cirkel, som skal passe ind i teltdækslet. Det er alt, teltet er samlet.

Trin 3

Den sværeste del af enheden er at dreje sideovalen til en cirkel ved at dreje den. Hvis du ikke selv kan dreje siden i den rigtige retning, skal du ringe til nogen for at få hjælp. Som en sidste udvej, støtte flugtsiden med din venstre fod.

Trin 4

For at oprette et sådant telt skal du bare tage det ud af deres dækposer, ryste det og rette det ud. Hvis sættet indeholder en lang tagstang af metal, skal du indsætte den i rillen på taget.

Børnes legetelte samles og skilles ad efter samme princip. Denne monteringsmetode gør teltet meget let at opbevare og transportere.

Anbefalede: