Hvor Skal Man Overnatte Gratis I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Overnatte Gratis I Skt. Petersborg
Hvor Skal Man Overnatte Gratis I Skt. Petersborg

Video: Hvor Skal Man Overnatte Gratis I Skt. Petersborg

Video: Hvor Skal Man Overnatte Gratis I Skt. Petersborg
Video: Путеводитель по Санкт-Петербургу | Expedia 2024, April
Anonim

På trods af det store udvalg af billige og undertiden meget billige boliger (vandrerhjem, vandrerhjem) i centrum af Skt. Petersborg, er der også steder i byen, hvor du kan overnatte gratis.

Sankt Petersborg
Sankt Petersborg

Couchsurfing ("post")

Hvis du planlægger at overnatte i Skt. Petersborg (med en dags transport til byen eller blaffere), er det fornuftigt at bruge et af verdens eller russiske sofasurfing-steder, hvor du kan finde gratis indkvartering til den tid, som aftalt ejeren. For at gøre dette skal du registrere dig på hjemmesiden, udfylde et spørgeskema og sende en anmodningsbesked til personer, der tilbyder overnatning.

Registrering er mulig både på globale websteder (interface på engelsk) - Hospitalityclub eller Couchsurfing og på det store russisprogede websted Happytrip. Derudover er der samfund på sociale netværk: Live Journal, Facebook, VKontakte og på fora for blafferejsende. Det er mest bekvemt at skrive til flere personer på én gang, hvilket reducerer sandsynligheden for force majeure-situationer.

Transportknudepunkter

Transitpassagerer kan overnatte i lufthavnen. Selvfølgelig er venteværelset ikke det mest behagelige sted at sove, men på bænkene er det meget muligt at strække sig ud i fuld højde og sove. Om natten minimeres antallet af afgange og landinger, der er ikke så mange mennesker i lufthavnen. Derudover har alle Pulkovo-terminaler gratis toiletter, hvor du kan vaske, rydde dit tøj og dig selv og opfriske dig. Derudover har lufthavnsbygninger gratis trådløst internet, stikkontakter til genopladning af elektroniske enheder og rygeområder.

Togstationer kan også betragtes som et ret praktisk sted for en gratis overnatning. Venteværelserne er åbne døgnet rundt, du kan sove på bænkene. Toiletter på russiske jernbanestationer er gratis, men kun med en gyldig billet i tilfælde af transit. I andre tilfælde er omkostningerne ved at gå på toilettet nominelle (10-20 rubler). Moskovsky banegård i Skt. Petersborg har trådløst internet og stikkontakter samt kaffemaskiner med billige drikkevarer.

Sociale myndigheder

I tilfælde af en vanskelig livssituation kan du bede om at tage til ly for velgørenhedsorganisationen Nochlezhka på Borovaya Street. Her kan du ikke bare overnatte og spise, men få juridisk rådgivning, lægehjælp, rådgivning fra en psykolog og en socialrådgiver.

Steder, hvor du kan overnatte næsten gratis

Næsten gratis (fra 200 til 400 rubler) kan du overnatte på et af de mange vandrerhjem i Skt. Petersborg. Denne pris inkluderer ikke kun en seng (en behagelig seng i et værelse til 4, 6, 8 personer), men også brugen af et brusebad, toilet, fælles køkken, hvor du kan forberede morgenmad, gratis drinks (kaffe, te) og trådløst internet.

Anbefalede: