Sådan Kommer Du Til Balashikha Med Metro

Sådan Kommer Du Til Balashikha Med Metro
Sådan Kommer Du Til Balashikha Med Metro

Video: Sådan Kommer Du Til Balashikha Med Metro

Video: Sådan Kommer Du Til Balashikha Med Metro
Video: Жители Балашихи боятся садиться в местные маршрутки - Москва 24 2024, April
Anonim

Selvom Balashikha er den største by i Moskva-regionen, var den ikke inkluderet i det nye Moskva, og de planlægger ikke at køre metroen der. Derfor er transportsituationen i byen stadig vanskelig. Selvom det i 2018 er planlagt at lave en overvej for at passere gennem Balashikha uden trafiklys. Dette vil ikke kun gavne byboerne, men også dem, der skal til fodboldkampe i Kazan som en del af FIFA verdensmesterskabet.

Sådan kommer du til Balashikha med metro
Sådan kommer du til Balashikha med metro

Og alligevel lover de at udføre metroen til Balashikha. Vi taler om en underjordisk let metro, der kører langs en særlig overvej. Det er planlagt, at dens rute vil passere fra Moskva-regionen Novogireevo, gennem byen Zheleznodorozhny, og Balashikha vil være terminalstationen. Forberedelsesarbejdet til denne store konstruktion er allerede begyndt, og der er også fundet investorer.

I mellemtiden kan du komme til Balashikha med regelmæssig metro. For eksempel er den bedste mulighed at komme til Kursk banegård (Kurskaya metrostation) og tage et tog til Balashikha. Det tager tredive minutter, og du befinder dig straks i byens centrum. Ulempen ved denne metode at komme til Balashikha er, at dette tog kører en gang i timen. Men i travle morgen- eller aftenstimer er denne mulighed optimal.

Rutetaxier og busser kører fra terminalens metrostationer til Balashikha. Du kan tage en minibus til Balashikha nær metrostationerne Novogireevo eller Shchelkovskaya. Hvis du har brug for at gå til byens centrum eller dets sydlige distrikter, er det bedre at gå fra Novogireevo metrostation. Fra metrostationen Shchelkovskaya at gå med minibus til Balashikha er mere praktisk for dem, der har brug for at komme til nye områder: Yantarny, Vostochny, Alekseevskaya lund.

Du kan også komme til Balashikha med regelmæssig bus fra metrostationen Partizanskaya. Det tager længere rejsetid. du bliver nødt til at tage en bustur fra metroen gennem Moskvas trafikpropper.

Anbefalede: