Sådan Kommer Du Til Dzhubga

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Dzhubga
Sådan Kommer Du Til Dzhubga

Video: Sådan Kommer Du Til Dzhubga

Video: Sådan Kommer Du Til Dzhubga
Video: Страшная катастрофа обрушилась на Россию, эвакуация людей в Дагестане и Сочи 2024, April
Anonim

Den lille ferieby Dzhubga ligger i Krasnodar-territoriet ved Sortehavskysten, hvilket betyder, at mange russere i løbet af sæsonen ønsker at komme hertil, der ønsker at slappe af i syd. Hvis du også beslutter at tilbringe din ferie i det solrige Dzhubga, er det overhovedet ikke svært at komme hertil på nogen måde.

Sådan kommer du til Dzhubga
Sådan kommer du til Dzhubga

Er det nødvendigt

  • - identitetsdokument
  • - billetter;
  • - penge.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at bruge et fly, kan du købe billetter til enhver lufthavn i Krasnodar-territoriet og flyve til Adler, Anapa, Gelendzhik eller Krasnodar, hvor det er mere praktisk for dig. Fra Krasnodar lufthavn kan du tage minibus nr. 53 ved lufthavnstorvet og køre til centrum af hovedstaden i Kuban til busstationen Krasnodar-1. Herfra tager du en billet til Dzhubga eller til Tuapse eller Sochi, busser til disse byer går også igennem den. Hvis du ankom til Anapa eller Gelendzhik, skal du også komme til byens centrum til busstationen og tage billetter til bussen, der kører til Dzhugba, Tuapse eller Sochi. Fra Adler lufthavn skal du komme til Sochi til busstationen og købe en billet til enhver bus, der følger Tuapse - ingen af dem passerer Dzhubga.

Trin 2

De, der foretrækker at rejse med tog, vil heller ikke være i stand til at tage det direkte til hvilestedet - de bliver nødt til at tage en billet til Anapa, Novorossiysk, Goryachiy Klyuch eller Tuapse. Fra disse byer kan du komme til landsbyen Dzhubga med regelmæssige busser eller taxa, men husk at en behagelig bus med aircondition koster dig flere gange billigere, og de kører ganske ofte. De nærmeste jernbanestationer fra Dzhubga er jernbanestationerne i byerne Goryachy Klyuch og Tuapse, fra dem til landsbyen lidt over 50 km, med bus kan du komme dertil på en time. Rejsetid med bus fra Novorossiysk er cirka 3 timer, fra Anapa - cirka 4 timer.

Trin 3

Hvis du rejser sydpå med din egen bil, vil den nærmeste rute være gennem Krasnodar. Og her skal du vælge ruten, der fører til havet gennem Goryachy Klyuch. Efter at have passeret denne by langs motorvejen, der går lidt til siden, efter 50 km vil du se en gaffel og en trafikpoliti, en drej til højre fører dig til Gelendzhik og Novorossiysk, og drej til venstre fra posten, du vil gå ind i Dzhubga på 5 minutter.

Anbefalede: