Hvor Kan Du Gå For At Slappe Af I Rusland

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Gå For At Slappe Af I Rusland
Hvor Kan Du Gå For At Slappe Af I Rusland

Video: Hvor Kan Du Gå For At Slappe Af I Rusland

Video: Hvor Kan Du Gå For At Slappe Af I Rusland
Video: Bad Siren Head og god tegneseriekat! Hvis kæreste er sejere?! 2024, April
Anonim

Der er mange rekreative steder i Rusland. Uanset om du elsker vandreture, klatring, strande eller sanatorier, kan du altid finde dig selv et hyggeligt hjørne i landet.

Hvor kan du gå for at slappe af i Rusland
Hvor kan du gå for at slappe af i Rusland

Instruktioner

Trin 1

Slap af kulturelt. Du kan udforske seværdighederne i vores land når som helst på året. Om vinteren skal du gå til øen Kizhi, blive bekendt med Yakuts liv, besøge museerne i Yakutias hovedstad. I forårsmånederne kan du gå til de arkitektoniske monumenter i Novgorod eller lære lidt om samernes kultur i Murmansk-regionen. Om sommeren venter paladser og kanaler i Skt. Petersborg dig. Om efteråret er det tid til at se Tobolsk eller Ryazan Kreml samt fæstningerne i Dagestan.

Trin 2

Tilbring din ferie aktivt. Du kan rejse rundt i Rusland og lære landets skønhed at kende ikke fra vinduerne på bussen, men direkte og passere ruter med varierende vanskeligheder. Hvis du kan lide at stå på ski, skal du gå til Krasnodar-territoriet. Nyd at udforske huler? De findes i et betydeligt antal i Ural. Foretrækker du rafting? Gå til Adygea, der er smuk natur og en hurtigstrømmende bjergflod, Ural-floderne er også velegnede i denne henseende. Fans af speciel ekstremsport kan besøge Kamchatka.

Trin 3

Nyd din ferie med hele familien. Hvis farlige eventyr ikke er noget for dig, kan du slappe af i en rolig atmosfære i en af de naturlige parker nær Jekaterinburg. Hvis du ikke ønsker at gå så langt, så udflugter til ejendommene i Moskva-regionen eller forstæderne til Skt. Petersborg for dig. Eller du kan bare gå til Sortehavskysten og nyde din strandferie.

Trin 4

Vælg en luksuriøs romantisk flugt. Er du vant til at hvile på et solidt budget? Dette kan også gøres i Rusland. Tag en sejltur langs Avacha-bugten. Besøg Krasnaya Polyana eller tag en tur i en udstyret kabine på et motorskib fra Moskva til Skt. Petersborg. Vil du rejse langs floder til varmere områder? Derefter venter vandruten Moskva-Astrakhan på dig.

Trin 5

Udforsk Ruslands naturlige verden. I republikken Bashkortostan er der et vidunderligt Shulgan-Tash naturreservat. I Buryatia kan du nyde udsigten over Baikal-søen. I Stavropol-territoriet finder du Pyatigorsk Proval i Adygea - Bolshoi Tkhach-bjerget og i Nordossetien - Akhsinta Canyon.

Anbefalede: