Hvilke Lande Har Et "alt Inklusive" -system

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Lande Har Et "alt Inklusive" -system
Hvilke Lande Har Et "alt Inklusive" -system

Video: Hvilke Lande Har Et "alt Inklusive" -system

Video: Hvilke Lande Har Et
Video: When you feel wrong What do you do? by Christel Crawford Sn3 Ep 42 2024, Kan
Anonim

Ikke alle har råd til at bruge meget på ferie. Resten er især dyr for hele familien. Derfor foretrækker mange mennesker at vælge lande, hvor der er et altomfattende system.

https://mypicpic.ucoz.ru/photo/leto/leto_otdykh/3514_x_2912_5509_kb/32-0-1889
https://mypicpic.ucoz.ru/photo/leto/leto_otdykh/3514_x_2912_5509_kb/32-0-1889

Hvordan genkendes "alt inklusive"?

"All inclusive" er et meget behageligt og ret økonomisk hvilesystem. Dette inkluderer service, indkvartering, god mad, underholdning. Systemet med alt inklusive kan variere lidt afhængigt af stjernebedømmelsen på hotellet og værtslandet.

For eksempel tilbyder nogle hoteller kun 3-4 måltider om dagen hele dagen. Andre inkluderer fuld snacks og evnen til at spise om natten i systemet. Lokale alkoholholdige drikkevarer er som regel gratis overalt, men du skal selv betale for cocktails i baren eller udenlandsk alkohol.

Alt inklusive inkluderer ofte også underholdning på stedet for gæster. Rækken af tjenester, der leveres, afhænger hovedsageligt af antallet af stjerner på det valgte bopæl. Hovedreglen her: jo højere rang af hotellet, jo mere kan du få. Et eller andet sted i systemet er der en eller to animatorer til en aftendisko og morgenøvelser og et eller andet sted - et besøg i spaen, tennisbanerne, al slags underholdning på territoriet og stranden, en barnepige for børn osv.

Alt inklusive system i forskellige lande i verden

Et stigende antal lande er klar over tiltrækningskraften i et system med alt inklusive. Dette er en fantastisk måde at få et stort antal turister og som et resultat tjene gode penge. Derfor findes alt inklusive ferier i dag i mange lande i verden.

"Klassiske" destinationer for alt inklusive hvile er Tyrkiet, Egypten, Tunesien. Disse lande har længe tilbudt turister en komplet pakke med tjenester med kvalitetsfødevarer, service og underholdning. Denne tilgang er elsket af mange turister, især ægtepar med børn.

Europæiske lande tilbyder modvilligt turister et altomfattende system. Hovedårsagen er det store antal overkommelige farverige restauranter, taverner, købmandsforretninger. Det er meget mere rentabelt for europæiske iværksættere at tilbyde værelser og morgenmad end at give turister fuldt ud.

Men hvert år er der flere og flere europæiske hoteller til en god hvile. For eksempel er Bulgarien en god mulighed. Her kan alt inklusive findes både på kysthoteller og spa-resorts.

All inclusive er også tilgængelig i Grækenland. Hotellerne tilbyder ikke kun fremragende mad, men også en masse underholdning. For eksempel en sauna, en skydebane, tennisbaner, cykeludlejning osv. Denne tilgang er især populær blandt ferierende på fjerntliggende steder på øerne.

På Kreta involverer et altomfattende system ofte også mange nuancer. For eksempel kan du ud over mad få gratis adgang til nattelivet. Men i Spanien er "alt inklusive" ikke særlig populært. Ifølge dette system kan du kun finde hoteller i Andalusien, De Kanariske Øer og De Baleariske Øer. Kroatien støtter også europæiske lande med alt inklusive.

Fra fjerne lande kan "alt inklusive" findes på Cuba og Den Dominikanske Republik. Ud over førsteklasses mad og drikke tilbyder hotellerne et dejligt underholdningsprogram. For eksempel vandsport, golf, dykning, bryllupsfotoshots.

Anbefalede: