Sådan Tilføjes En Togbillet Til Strelka-kortet

Sådan Tilføjes En Togbillet Til Strelka-kortet
Sådan Tilføjes En Togbillet Til Strelka-kortet

Video: Sådan Tilføjes En Togbillet Til Strelka-kortet

Video: Sådan Tilføjes En Togbillet Til Strelka-kortet
Video: Hvorfor slår krysantemum stiklinger ikke rod i efteråret? Hvad vil de? 2024, Kan
Anonim

Lad mig straks tage en reservation, at dette ikke er så simpelt, som vi alle gerne vil have, og det har nogle nuancer.

Sådan skriver du til kortet
Sådan skriver du til kortet
image
image

1. Først skal du købe et Strelka-kort. Dette kan gøres i billetkontorer på større stationer (for eksempel: Vykhino, Mytishchi, Railway osv.). Omkostninger - 200 rubler, hvoraf 80 er sikkerhedsværdien af kortet, de resterende 120 kan bruges på jordtransport.

2. Dernæst skal du udstede den billet, du har brug for, i billetkontoret eller i terminalen. Selvfølgelig er ikke alle billetkontorer egnede, men kun dem, der er placeret på store stationer.

3. Nu om den triste ting: om de faldgruber, som jeg måtte møde.

3.1. Den første overraskelse var, at jeg ikke kunne finde den billet, jeg havde brug for, i terminalen. Selvom notatet til kortet viste, at forstæder billetter og sæsonbilletter er registreret i billetmaskiner og billetkontorer. Jeg havde brug for et ret populært Big Moscow-abonnement. Instruktionerne på webstedet Central Suburban Company siger, at sæsonbilletter kan optages, men kun billetter til "Working Day", "Weekend" og "Daily" er nævnt. Denne billet er angivet på hjemmesiden for Moscow-Tver Suburban Passenger Company, men jeg går ikke derhen. Jeg var nødt til at gå til kassereren.

image
image

3.2. Den anden absurditet er påfyldning gennem en onlinebank. Jeg har fyldt op mit kort via internetbanken for et beløb, der er lidt højere end abonnementsomkostningerne. Da jeg ankom til billetkontoret, bad jeg om at skrive en billet til mig 'Big Moscow' ned og sagde, at der var penge på kortet. Som han modtog svaret på: beløbet på kortet kan kun bruges til at betale for rejser på landtransport.

image
image

3.3. Den sidste vanskelighed opstod, da jeg ville betale med kreditkort. Der var ingen terminal til ikke-kontant betaling ved denne kassebord, men jeg var heldig, og der var en sådan enhed i det næste vindue. De tog mit Strelka-kort og et bankkort, hvorefter de bad om min PIN-kode…. Det var for sent at trække sig tilbage, og jeg navngav det, selvom jeg anser dette for at være en åbenlyst krænkelse af sikkerheden ved kontantløse betalinger. Min eneste undskyldning var, at kun kassereren og den ældre dame bag mig i køen hørte mig.

Derefter blev jeg den stolte ejer af Big Moscow-abonnementet på Strelka-kortet.

P. S. Derefter lykkedes det mig med hjælp fra en speciel pige, der hjælper sådanne utugelige mennesker, at betale for Big Moscow-abonnementet for skytterkortet i terminalen og endda med et bankkort. For at gøre dette skal du, som det viste sig, ikke vælge din destinationsstation, men terminalstationen fra Moskva (for eksempel Moskva-Yaroslavskaya).

Anbefalede: