Sådan Kommer Du Til Mauritius

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Mauritius
Sådan Kommer Du Til Mauritius

Video: Sådan Kommer Du Til Mauritius

Video: Sådan Kommer Du Til Mauritius
Video: Как Англия правит миром? Почему Англия захватывала колонии? 2024, April
Anonim

Ferier på øen Mauritius, der ligger i Det Indiske Ocean, tiltrækker et stort antal turister fra hele verden. Flyvningen dertil tager lang tid. Flyvetiden kan tage fra 11, 5 til 16 timer. Direkte fly til Mauritius er uregelmæssige, og generelt kan du komme derhen med overførsler.

Mauritius ø
Mauritius ø

Hvad er denne Mauritius-ø?

En lille ø i det store vidder af Det Indiske Ocean har tiltrukket turister fra hele verden i mange år. Denne lille stat arbejder støt og rentabelt mod en meget dyr og populær ferie. Dette er ikke overraskende, kysten på denne ø har fremragende strande og en fantastisk undervandsverden, der kun kan tiltrække dykkere.

I Mauritius kan du med glæde bruge tid på havfiskeri. Denne ø er det perfekte valg til bryllupsrejser eller bryllupsdag eller jubilæum. Omkostningerne ved en ferie i Mauritius er meget høje, men de, der har mulighed for at slappe af her, er ikke tilbøjelige til at spare på deres ferie.

Hvordan kommer man til Mauritius?

Inden du tager på en tur til Mauritius, skal du forstå detaljerne og funktionerne i resten. Direkte charterflyvninger fra Moskva til Port Louis, øens hovedstad, er ret sjældne, og flyvetiden tager cirka 11,5-12 timer. Der er også tilslutningsflyvninger.

Det er ikke svært at bemærke, at afstanden fra Moskva til Mauritius er lang, og flyvningen er ret lang. De fleste turister booker business class-billetter for komfortabelt at tilbringe en lang flyvning. Prisen på rejser vil dog stige betydeligt.

En af de mest populære typer af flyvninger er en flyvning fra Emirates Airlines, flyvninger udføres dagligt med overførsel i Dubai lufthavn, hele rejsen tager cirka 16 timer.

Du kan også komme til øen ved hjælp af flyvningen fra mange internationale store flyselskaber som British Airways, Air Mauritius, Air France, Austrian Airlines, KLM, Condor og mange andre. De fleste af dem samarbejder med Aeroflot og har også vist sig godt på lufttransportmarkedet. Transplantationer tilbydes i mange europæiske byer som London, Paris og mange andre.

Udfordringen er at finde en billig flyvning i retning af Moskva - Port Louis - Moskva. For eksempel opererer Air France fly fra Moskva til Port Louis via Paris; der er også mulighed for en fælles flyvning gennem Paris med Air Mauritius og Air France flyselskaber fra Moskva til Port Louis; blandede flyvninger fra Moskva via London og Paris med British Airways, Air France og Air Mauritius; Aeroflot flyver også fra Moskva til Port Louis via Paris.

Anbefalede: