Sådan Køber Du En Billig Billet Til Sapsan Højhastighedstog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Billig Billet Til Sapsan Højhastighedstog
Sådan Køber Du En Billig Billet Til Sapsan Højhastighedstog

Video: Sådan Køber Du En Billig Billet Til Sapsan Højhastighedstog

Video: Sådan Køber Du En Billig Billet Til Sapsan Højhastighedstog
Video: Første gang med tog i USA - New York til Boston 2024, Kan
Anonim

Den fristende mulighed for at rejse med højhastighedstog fra en hovedstad til en anden på mindre end 4 timer er dyr. Den mest økonomiske mulighed kan koste fra 3000 rubler og mere. Prisen afhænger af flere parametre: efterspørgsel, sæson, ugedag for rejsen, passagerens alder, tilgængelighed af tilbud, rabatter og fordele osv. Men der er mulighed for at købe en billet til "Sapsan" til minimumsprisen, uanset om disse betingelser er til stede eller fravær.

Sapsan
Sapsan

Måden at købe en billig billet til højhastighedstoget "Sapsan"

Mosow og St. Petersborg
Mosow og St. Petersborg

En af måderne til billigt at købe en billet til "Sapsan" på ruten Moskva - Skt. Petersborg, Skt. Petersborg - Moskva er forbundet med muligheden for at købe en billet længe før afgang. Siden december 2017 har Russian Railways startet med at sælge billetter til langdistancetog i landet 90 dage før turens start. På tidspunktet for salgets start er omkostningerne ved rejsebilletter minimale.

Et eksempel på billetprisen til "Sapsan" på forskellige salgsdatoer

For klarhedens skyld kan du sammenligne prisen på tog nr. 780A på ruten Moskva - Skt. Petersborg på samme tid som anmodningen, men for forskellige afrejsedatoer.

Valgmulighed 1: Togets afgang på den dato, der er tættest på skrivningen af artiklen den 2018-09-07. Som du kan se fra skærmbilledet, er der normalt ingen basismulighed til de laveste omkostninger. Den billigste billet til økonomiklassen koster 5.584 rubler.

Mulighed 2: Minimum billetprisen i den grundlæggende version til den næste dag 10.07.2018 er 3.686 rubler.

Mulighed 3: Grundprisen 90 dage før togafgangen starter fra et beløb på 1.540 rubler.

Billetprisen kan være højere bogstaveligt talt den næste dag. Og hvis der er stor efterspørgsel og på salgsdagens åbningsdag.

Sravnenie stoimosti
Sravnenie stoimosti

Sådan køber du en billig Sapsan-billet ved hjælp af denne metode

For at garantere køb af den billigste Sapsan-billet skal du tage en enkel handling på forhånd - køb den på tidspunktet for salgets start. Det starter den 90. dag før turens start på jernbanebilletkontorerne og på den russiske jernbanes officielle hjemmeside kl. 8:00 Moskva-tid. I det andet tilfælde skal du være en registreret bruger af denne internetressource, og ejeren af et bankkort kræves for at betale for en billet online.

Podskazka
Podskazka

Hvad skal jeg gøre, hvis turen aflyses

I tilfælde af ændringer i planer og manglende evne til at rejse med en tidligere købt billet, kan den returneres.

*

Anbefalede: