Sådan Kommer Du Til Uralsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Uralsk
Sådan Kommer Du Til Uralsk

Video: Sådan Kommer Du Til Uralsk

Video: Sådan Kommer Du Til Uralsk
Video: Проект удобного двухэтажного дома «Уральск» C-414-ТП 2024, April
Anonim

Uralsk er centrum for den vestlige Kasakhstan-region. Byen ligger tæt på grænsen mellem Europa og Asien. Der er en togstation og en lufthavn i Uralsk. Du kan også komme til grænseregionen ad vej.

Sådan kommer du til Uralsk
Sådan kommer du til Uralsk

Instruktioner

Trin 1

Rejs til Uralsk med jernbane. På trods af regionens geografiske afsides beliggenhed fra hovedtransportårerne kan Uralsk nås med en direkte togrejse fra mange bosættelser. Byen har regelmæssig kommunikation med de gamle og nye hovedstæder i Kasakhstan - Alma-Ata og Astana samt med hovedstæderne i Rusland og Ukraine - Moskva og Kiev. Du kan komme til Uralsk med langdistance tog fra Tasjkent og Kharkov. Det er muligt at komme til Uralsk med elektriske tog fra nærliggende bosættelser i den vestlige Kasakhstan-region.

Trin 2

Du kan komme til hovedstaden i regionen Vestkasakhstan med bus. Du kan komme til Uralsk både fra bosættelserne i Kasakhstan og fra nogle byer i Rusland. Direkte fly fra Aktobe, Orenburg, Togliatti, Saratov, Atyrau, Buzuluk, Aktau og Samara ankommer regelmæssigt til Uralsk busstation.

Trin 3

Luftruten til det vestlige Kasakhstan passerer gennem Uralsk internationale lufthavn. Selvom passagertrafikken er lav, kan byen stadig nås hurtigt fra nogle fjerntliggende regioner. Uralsk har direkte indenrigsflyvninger med Alma-Ata, Astana, Aktau og Atyrau. Derudover sendes fly til byen fra Moskva. Charterfly fra Antalya ankommer også sæsonmæssigt.

Trin 4

Motorveje A28, A29 og A32 fører til Uralsk. Du kan komme her i bil langs Ural-Samara-kanalen, som efter grænsen til Rusland bliver til M32-motorvejen. Fra øst kan du komme til byen fra Fedorovka, fra sydøst - fra Aktobe. Motorvej A28 forbinder Uralsk med Atyrau. På motorvej A29 kan du ankomme til hovedstaden i den vestlige Kasakhstan-region fra Saratov. Den russiske del af denne rute kaldes P236. På A32-vejen er det muligt at komme til Uralsk fra Bugulma gennem Buguruslan og Buzuluk. Den russiske del af denne rute er P246. Langs Ural-Samara-kanalen kan du komme til byen fra Samara (i Rusland - motorvej M32).

Anbefalede: