Overnatning I Skt. Petersborg Billigt: hoteller, Vandrerhjem

Indholdsfortegnelse:

Overnatning I Skt. Petersborg Billigt: hoteller, Vandrerhjem
Overnatning I Skt. Petersborg Billigt: hoteller, Vandrerhjem

Video: Overnatning I Skt. Petersborg Billigt: hoteller, Vandrerhjem

Video: Overnatning I Skt. Petersborg Billigt: hoteller, Vandrerhjem
Video: Лучшие отели Санкт - Петербурга: Wynwood hotel и DOM Boutique hotel | Дизайн и бутик отели. 2024, April
Anonim

Hvor skal man overnatte for en turist i Skt. Petersborg om natten med maksimal komfort og billig? Et lille udvalg af de mest billige og komfortable hoteller og vandrerhjem i den nordlige hovedstad med nøjagtige adresser.

Hvor skal man bo i Skt. Petersborg billigt
Hvor skal man bo i Skt. Petersborg billigt

Skt. Petersborg er en by, som alle ønsker at besøge. Men ikke alle har råd til luksushoteller med gyldne lysekroner og luksuriøse tæpper - derfor er spørgsmålet om, hvor man skal bo i den kulturelle hovedstad til en relativt lav pris og med behagelige forhold, meget relevant for bygæster og turister.

Billige hoteller

Der er mange budgethoteller i Skt. Petersborg, hvor du kan bo billigt og komfortabelt. Her er nogle af dem:

IPKV

Hotellet med det usædvanlige navn "IPKV" ligger i hjertet af Skt. Petersborg - overfor Mikhailovsky-haven nær metrostationen "Nevsky Prospect". Prisen per nat på hotellet varierer fra 800 til 1500 rubler. Dette er et mini-hotel, så der vil bestemt ikke være en stor mængde mennesker her! Hotellet har ikke kun gratis trådløs internetadgang, men også gratis parkering, så du sikkert kan leje en bil uden at bekymre dig om, hvor du skal lade den stå om natten. Adresse: Griboyedov Canal Embankment, 7.

Venner på Fontanka

Selve navnet på hotellet tilpasser sig allerede venlighed og gæstfrihed! Hotellet blev bygget i 2017, alle værelser er moderne, lyse og rene. Placeringen er meget praktisk for turister: Hotellet ligger ved siden af Sennaya Square ved siden af Bolshoi Drama Theatre, hvor du kan se forskellige forestillinger. Det bliver ikke varmt om sommeren - værelserne har aircondition. Prisen per nat er ca. 1400-1700 rubler afhængigt af reservationsdatoen. Adresse: Fontanka floddæmning 59.

Adam's Hoteller

Det indre af dette hotel fortjener særlig opmærksomhed: store værelser, brede senge, rolige farver - ideel til dem, der elsker plads og komfort! Hotellet ligger i nærheden af metrostationen "Ploschad Vosstaniya", hvilket vil være meget praktisk for turister, der kommer til Skt. Petersborg med tog. Hvert værelse har en smuk udsigt over byen, tv. Hotellet har fremragende lydisolering, hvilket er vigtigt for centrum af en stor metropol. Prisen per nat er omkring 1600 rubler. Adresse: Suvorovsky-udsigten, 20.

Vandrerhjem

Vandrerhjem er en fremragende løsning for dem, der kommer til Skt. Petersborg med forventning om at bruge al deres tid på sightseeing og ikke ønsker at betale for meget for overnatning.

Fontanka River View Hostel

Dette hostel er perfekt til unge par, der ønsker at spare penge, men samtidig drømmer om at blive i centrum. Et hostel med udsigt over Fontanka-floddæmningen koster omkring 1.000 rubler. Prisen inkluderer et separat værelse med en seng, et delt badeværelse, et fælles toilet og et fælles rummeligt køkken, hvor der er plads til alle. Hele Skt. Petersborgs historiske centrum ligger i nærheden af vandrerhjemmet. Adresse: Fontankafloden, 51-53.

CP Hostel

Dette hostel ligger også i centrum ved siden af Nevsky Prospekt. Værelset har en fantastisk udsigt over haven, der er gratis internet, gæster kan bruge strygejern, vaskemaskine, kedel og endda brætspil. Toilet og badeværelse deles. Et værelse i et sådant hostel koster 1000 rubler. Adresse: st. Rubinstein, 32.

Anbefalede: