TOPP 5 Smukkeste Steder På Krim

TOPP 5 Smukkeste Steder På Krim
TOPP 5 Smukkeste Steder På Krim

Video: TOPP 5 Smukkeste Steder På Krim

Video: TOPP 5 Smukkeste Steder På Krim
Video: Крым САМЫЕ КРАСИВЫЕ места - Достопримечательности Крыма - Что посмотреть в Крыму 2024, Marts
Anonim

Halvøen Krim tiltrækker ikke kun turister med sine badebyer og unikke klima. Siden oldtiden har Krim været betragtet som et af de smukkeste steder i verden. Hvilke steder er det værd at besøge for turister, der skal slappe af på Krim?

sluge rede
sluge rede

1. I mange år er Swallow's Nest, der ligger på Cape Ai-Todor nær Yalta, blevet betragtet som Krimens kendetegn. Den første omtale af dette slot dukkede op i slutningen af det nittende århundrede. På trods af at slottet på grund af stærke jordskælv blev lidt ødelagt, kan turister stadig besøge det. Når alt kommer til alt, vil det ikke tage meget tid at gennemgå Swallow's Nest, men udsigten, der åbner fra en højde på tolv meter, vil huskes i lang tid.

2. Et af de mest besøgte og smukkeste steder på Krim sydkyst er Livadia-paladset, som tidligere tilhørte den russiske kejser Nicholas II. Dette palads er unikt, idet fire forskellige stilarter er involveret i opførelsen af dets facade. Her kan turister bruge meget tid på bare at gå rundt i paladset og parkensemblet.

3. Tredje plads indtages af den genoiske fæstning, som ligger i den østlige del af Krim, i byen Sudak. Det er unikt, fordi det blev rejst som en befæstning tilbage i det tiende århundrede under den byzantinske æra. Dette er en af de ældste strukturer, der har overlevet den dag i dag på Krim. Turister kan ikke kun gå langs murene på den genoiske fæstning, men også blive bekendt med udstillingen, der er placeret i moskeens museum.

4. Et andet smukt sted beliggende på den sydlige kyst på Krim er Nikitsky Botaniske Have, der blev grundlagt i 1812. I dag er det en reel reserve, der opfordrer turister til ikke kun at stifte bekendtskab med samlingen af planter, der blev samlet fra hele verden; men gå også gennem den grønne labyrint og besøg den tropiske sommerfuglehave.

5. De fem smukkeste steder på Krim er lukket af Massandra Palace, der ligger nær Yalta. Dette palads blev brugt som sommerbolig af Alexander III. Slottet er unikt ikke kun for dets arkitektur, men også for dets indvendige udsmykning, fordi hver hal er lavet i en bestemt stil. Turister, der har valgt dette sted til en udflugt, vil også være i stand til at smage Massandra-vine, der betragtes som en af de bedste på Krim-halvøens område.

Anbefalede: