Hvad Skal Man Se I Ayia Napa

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Man Se I Ayia Napa
Hvad Skal Man Se I Ayia Napa

Video: Hvad Skal Man Se I Ayia Napa

Video: Hvad Skal Man Se I Ayia Napa
Video: Top 15 Things To Do In Ayia Napa, Cyprus 2024, April
Anonim

Ayia Napa er måske den travleste udvej på Cypern. På gaden i denne udvej hersker sjov døgnet rundt, der er helt klart noget at se! Derfor, hvis du tilfældigvis er på Cypern, skal du helt sikkert være opmærksom på studiet af Ayia Napa resort.

Hvad skal man se i Ayia Napa
Hvad skal man se i Ayia Napa

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve Nissi Beach. Når alt kommer til alt er udvejens største attraktion dens rene strande med perfekt sand og rent havvand. Og Nissi Beach er en strand, som alle er stolte af på resortet. Den snehvide kyst er fascinerende. Derudover er der en lille ø tæt på kysten, som man kan nå til fods med vand. Og det er fra dette punkt, at en utrolig udsigt åbner sig!

Nissi Beach
Nissi Beach

Trin 2

Aquapark "Water Land" kan med rette kaldes et vartegn for Ayia Napa. Der er mange vandattraktioner her. Nogle gange går familier der hele dagen, for der er også spisesteder og gangbroer der.

Vandland "Water Land"
Vandland "Water Land"

Trin 3

LunaPark begynder at arbejde om aftenen, og der er altid mange mennesker der. Antag ikke, at dette sted er mere egnet til børn. Voksne har også noget at gøre der! Selvfølgelig besøger mange på Cypern dette sted primært på grund af pariserhjulet, men Slingshot-turen er en mulighed for ægte ekstreme elskere.

LunaPark Ayia Napa
LunaPark Ayia Napa

Trin 4

Der er mange naturskønne steder i Cypern, men den blå lagune er bare et utroligt sted! Der er vandet så rent, at det ser gennemsigtigt ud i bunden. Der er mange udflugtsprogrammer, herunder et besøg i Den Blå Lagune. Men på samme tid kan du ikke kun se på vandet, men også på interessante klipper.

Blå Lagune
Blå Lagune

Trin 5

For dem der er interesseret i historiske seværdigheder, vil det være interessant at se på det venetianske kloster. Ofte skæres strukturen i klippen, og en del af strukturen er placeret på jorden. Det ligger næsten i centrum af byen. Forresten fungerer klosteret også som et museum for turister.

Venetiansk kloster
Venetiansk kloster

Trin 6

Det er meget interessant at se undervandsverdenen i det rene Middelhav. Dette opnås let takket være Thalassa Marine Life Museum. Der er en udstilling i form af en gammel græsk domstol. Og en hal er generelt dedikeret til skibsvraget, der er genskabt skibsvragprocessen, som guiden vil fortælle alt om.

Museum of Marine Life "Thalassa"
Museum of Marine Life "Thalassa"

Trin 7

Det snehvide fyr i Ayia Napa er et romantisk sted. Det er omgivet af en bunke sten, så det ser ud til, at fyret ligger på en bakke. Elskere bør gå der en tur, fordi stedet er virkelig smukt, og kun den storslåede udsigt over det endeløse hav kan efterlade få mennesker ligeglade!

Anbefalede: