Sådan Kommer Du Til Flodstationen I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Flodstationen I Moskva
Sådan Kommer Du Til Flodstationen I Moskva

Video: Sådan Kommer Du Til Flodstationen I Moskva

Video: Sådan Kommer Du Til Flodstationen I Moskva
Video: ПОЧЕМУ НЕ СТОИТ СЕЙЧАС ПЕРЕЕЗЖАТЬ В КАЛИНИНГРАД 2021 2024, April
Anonim

Der er to flodstationer i Moskva, Nord og Syd. De er placeret i forskellige dele af hovedstaden. Fra Northern River Station kan du tage på et krydstogt omkring Rusland og Europa. Fra syd afgår motorskibe langs den gyldne ring til St. Petersburg, Karelia.

Når du forlader metroen, vil du se en bygning med et spir
Når du forlader metroen, vil du se en bygning med et spir

Nordlige flodstation

Northern River Station ligger på Leningradskoye Highway. Du kan komme dertil med metro. Hvis du ankommer til en jernbanestation i Moskva, skal du tage den cirkulære linje til stationen "Belorusskaya" eller "Paveletskaya" og gå til Zamoskvoretskaya-linjen. Rechnoy Vokzal station er den sidste. Denne station har to udgange. Du har brug for den der har udsigt over Druzhba-parken. Drej straks til venstre efter at have gået ovenpå. Du skal passere parken og krydse motorvejen Leningradskoe langs undergangen. Når du kommer ud af passagen, vil du straks se en bygning med et spir foran dig. Dette er Northern River Station.

Ruter fra Northern River Station

Krydstogtskibene "Alexander Grin", "Vasily Surikov", "Andrey Rublev" og andre afgår fra Northern River Station. Du kan tage et krydstogt til de største havne i Europa. Hvis du er mere tiltrukket af at rejse i Rusland, kan du gå til Yaroslavl, Kostroma, Uglich og mange andre byer langs systemet med floder og kanaler, som den centrale del af Rusland er så rig på. Du kan også bestille en båd på Northern Riverside Station for at fejre en fødselsdag eller arrangere en lille gruppeudflugt.

Sydflodstation

Det er ikke så praktisk at komme til South River Station som til North River Station, men det er også ret let. Du skal komme til metrostationen Kolomenskaya. Det er placeret på Zamoskvoretskaya-linjen, ligesom Rechnoy Vokzal. Alle hovedstadsstationer i hovedstaden er placeret på den cirkulære linje, langs hvilken du skal komme til stationerne "Paveletskaya" eller "Belorusskaya". I dette tilfælde er det mere bekvemt "Paveletskaya", der er kun to stop fra det til "Kolomenskaya". Hvis du forlader metroen, kan du nemt finde en bus til stoppestedet Kolomenskaya Yarmarka. At rejse langs denne rute er gratis, men du skal komme til det sidste stop. Det ligger ved siden af South River Station, som ligger på Andropov Avenue. Før du tager på tur, skal du beregne tiden nøjagtigt, ellers risikerer du at sidde fast i en trafikprop og komme for sent til skibet.

Ruter fra sydstationen

Motorskibene "Alexander Benois", "Karl Marx", "Borodino", "Afanasy Nikitin", "Ivan Kulibin" og andre skibe i over- og middelklassen forlader South River Station. Du kan gå langs den gyldne ring til Skt. Petersborg, Astrakhan, Perm, Ufa, Solovetsky-øerne såvel som omkring hovedstaden til den berømte "Moskva rundt om i verden". Du kan sejle med VIP'er ved at booke en Superior Cabin.

Anbefalede: