Hvordan Man Hurtigt Går Fra Okhotny Ryad Metrostation Til Revolution Square

Hvordan Man Hurtigt Går Fra Okhotny Ryad Metrostation Til Revolution Square
Hvordan Man Hurtigt Går Fra Okhotny Ryad Metrostation Til Revolution Square

Video: Hvordan Man Hurtigt Går Fra Okhotny Ryad Metrostation Til Revolution Square

Video: Hvordan Man Hurtigt Går Fra Okhotny Ryad Metrostation Til Revolution Square
Video: МОСКВА.НОВОГОДНЯЯ ТВЕРСКАЯ 2019-2020.ЕЛКИ.КАТОК.ИРИСКИ. 2024, April
Anonim

I metroen i Moskva er Ploshchad Revolyutsii og Okhotny Ryad stationer en del af det samme transportknudepunkt. Der er dog ingen direkte overgang mellem dem. Og overgangsmetoden er meget enkel for en kyndig person.

Hvordan man hurtigt går fra Okhotny Ryad metrostation til Revolution Square
Hvordan man hurtigt går fra Okhotny Ryad metrostation til Revolution Square

Metrostationen "Okhotny Ryad" hører til Sokolnicheskaya-linjen (rød) og "Ploschad Revolyutsii" til linjen Arbatsko-Pokrovskaya (blå). Metrobyggerne sørger ikke for en direkte overgang mellem disse stationer. Officielt foreslås det at følge skiltene, som du har brug for for at gå en lang gåtur til Teatralnaya-stationen på Zamoskvoretskaya-linjen (grøn farve), gå ned ad trappen og lav en anden lang gåtur til Revolution Square. Den samlede længde af ruten er ca. 400 meter.

Imidlertid har erfarne passagerer i Moskvas metro længe glemt denne transportmetode og bruger den aldrig. Meget hurtigere og meget mindre besværlig kan du gøre overgangen til den næste algoritme.

  • At være ved Okhotny Ryad-stationen, skal passageren gå til rulletrappen i slutningen af perronen, hvor lederen af det elektriske tog på vej til Lubyanka station er placeret, uanset skiltene med passage skiltene, så tag denne rulletrappe stationens lobby, drej let til højre og gå en kort afstand til rulletrappen ned ad bakke. Faldende på denne rulletrappe vil passageren være ved Teatralnaya metrostation uden den mindste anstrengelse.
  • Når du er på Teatralnaya-platformen, skal du gå direkte til den modsatte ende af platformen. Der vil passageren se en anden rulletrappe, der fører til opstigningen. Han er nødt til at tage denne rulletrappe til stationslobbyen. Bogstaveligt talt et par meter til venstre for ham vil passageren se en rulletrappe, der fører ned til den krævede station "Revolution Square". Et par minutter mere afstamning - og han er på plads.

En opmærksom person vil være i stand til at rette opmærksomheden mod det faktum, at denne passage af metoden bruges af snesevis af mennesker, hvoraf nogle kommer fra Okhotny Ryad til Teatralnaya på denne måde, nogle fra Teatralnaya til Revolution Square og en anden del vil blive gjort og fuld overgang fra Okhotny Ryad til Revolution Square.

Efter at have foretaget denne overgang en gang bruger passageren den normalt konstant. I stedet for en lang og kedelig officiel 400 meter fodgængerfelt i en skare medrejsende får han behagelig bevægelse på mekaniske enheder. Hvis du har omfangsrig bagage, er denne metode simpelthen uerstattelig.

Hvis passageren skal tage metroen igen i den modsatte retning, er det nok for ham at køre den samme rute, men i den modsatte rækkefølge. I begge tilfælde spares tid og kræfter.

Hvis en person er tvunget til at bruge denne rute regelmæssigt, vil alle de betragtede stadier af bevægelse blive bragt til automatisme, hvilket er meget, meget praktisk.

Anbefalede: