Hvordan Man Kan Se Byen Skt. Petersborg Ovenfra

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Se Byen Skt. Petersborg Ovenfra
Hvordan Man Kan Se Byen Skt. Petersborg Ovenfra

Video: Hvordan Man Kan Se Byen Skt. Petersborg Ovenfra

Video: Hvordan Man Kan Se Byen Skt. Petersborg Ovenfra
Video: Холод в Испании (2021) Утепляемся .За тёплыми шарфами #испания #2021 #4к 2024, April
Anonim

Byen Skt. Petersborg er speciel, den ligner ikke nogen anden by i verden. For at se al dens skønhed skal du se på den ovenfra. Denne mulighed gives til byens gæster. Til dette er et observationsdæk blevet organiseret. Det ligger i byens centrum, så du kan se seværdighederne fra det.

Hvordan man kan se byen Skt. Petersborg ovenfra
Hvordan man kan se byen Skt. Petersborg ovenfra

Er det nødvendigt

Komfortable sko, penge, fritid

Instruktioner

Trin 1

Vi kommer til St. Isaac's Cathedral. Det ligger ved: byen Skt. Petersborg, Skt. Isaks Plads, 4.

Billede
Billede

Trin 2

I billetkontoret (placeret på højre side af katedralen på St. Isaacs Square) skal du købe en billet "Udflugt til søjlen til St. Isaac's Cathedral". Pris 150 RUB (Februar 2018). Betaling med kort er mulig. For at komme til søjlegangen er du nødt til at gå gennem turnstiles og klatre op på klokketårnet. Du bør ikke bestige søjlegangen for mennesker med sygdomme, der udelukker fysisk aktivitet. Trappen til klokketårnet består af 254 trin. Der er en hængslet trappe fra klokketårnet til søjlegangen.

Det er bedre ikke at besøge søjlegangen i regnvejr, snefald, hvis lufttemperaturen er under -5 grader Celsius. Der er ofte en stærk vind øverst og meget koldere end i bunden. Det ser ud til, at vinden svinger den hængende trappe mellem søjlegangen og klokketårnet.

Billede
Billede

Trin 3

Lydture afholdes ved søjlegangen, men jeg vil ikke lytte. Udsigten fra søjlegangen er simpelthen fascinerende. I den varme årstid kan du beundre byens farver i lang tid. Grønne træer, blå Neva-flod. Om vinteren er landskabet enkle, sne og farverige bygninger. Neva er dækket af et hvidt tæppe af sne, og det er ikke klart, hvor bredden er, og hvor floden er. Søjlen til St. Isaac's Cathedral skal medtages på listen over attraktioner, som du planlægger at se. Fra hende et overblik over byen Skt. Petersborg.

Anbefalede: