Hvor Går Turister Hen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Går Turister Hen?
Hvor Går Turister Hen?

Video: Hvor Går Turister Hen?

Video: Hvor Går Turister Hen?
Video: Peter Ag & Søs Fenger - Hvor end Jeg Går Hen 2024, April
Anonim

Turistferie er tilgængelig på ethvert kontinent. Det hele afhænger af, hvilken slags rejse og ferie du foretrækker. Til udflugtsturisme er de mest antikke byer i Europa og Asien til stranden - kysten af varme lande.

Hvor går turister hen?
Hvor går turister hen?

Instruktioner

Trin 1

Populære destinationer om vinteren

I den kolde årstid kan du have det sjovt både på strandene og på forskellige skisportssteder. Hvis du foretrækker en ferie i en varm region - gå til strandene i Cambodja, Jamaica, Costa Rica eller Argentina. Varme i vintermånederne er også i Thailand, Brasilien, Cuba, Indien, Egypten. De, der ønsker at nyde vinterens lækkerier, kan gå til Schweiz, Finland, Sverige. I Rusland kan du om vinteren hvile dig både i de nordlige lande (Northern Urals, Arkhangelsk-regionen) og på mere vejrvenlige steder - Sochi, Moskva og Moskva-regionen, Kamchatka.

Trin 2

Forårsture

I Rusland kan du på dette tidspunkt hvile dig godt i Dagestan, på Baikal, i byerne i Den Gyldne Ring. Historiske monumenter i Novgorod og Pskov er også bekvemme at besøge om foråret. Elskere af naturlige attraktioner kan gå til USA. De, der ønsker at opleve nye kulturer, vil måske rejse til Kina, Japan, Holland eller Grækenland.

Trin 3

De bedste feriesteder om sommeren

Hvis dit mål er sightseeingturisme, skal du gå til Centraleuropa. På denne tid af året kan du have det sjovt i Tyskland, Baltikum, Norge, Østrig, Polen. Skotland, Tjekkiet, Slovakiet og Sverige er gode om sommeren. Hvis du vil gå til havet, er det bedst at gå til Slovenien, Italien, Kroatien, Spanien, Bulgarien eller Krasnodar-området om sommeren. I Rusland kan du ud over Sortehavskysten tage på udflugter til Skt. Petersborg, Kaliningrad eller en af de mange nationalparker i enhver region (Chelyabinsk-regionen, Karelen, Altai, Kamchatka-territoriet).

Trin 4

Efterårs turistmål

I Rusland, om efteråret, er ture til Moskva-regionen og Sydsibirien populære. Turister rejser også til lægestederne i Kaukasus. Udflugtsmål er populære i udlandet - Kina, Usbekistan, Yemen, Frankrig. Du kan slappe af til søs i Tyrkiet, Indonesien, Portugal, Thailand.

Anbefalede: