Hvor I Ukraine Er Bedre At Slappe Af Om Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Hvor I Ukraine Er Bedre At Slappe Af Om Sommeren
Hvor I Ukraine Er Bedre At Slappe Af Om Sommeren

Video: Hvor I Ukraine Er Bedre At Slappe Af Om Sommeren

Video: Hvor I Ukraine Er Bedre At Slappe Af Om Sommeren
Video: DIY Как сделать будку (конуру) для собаки своими руками в домашних условиях Будка Конура Размеры Dog 2024, Kan
Anonim

Det maleriske Ukraine tilbyder mange muligheder for rekreation: havet, bjergene og simpelthen storslået natur står til rådighed for turister. Kendere af arkitektur, ekstreme elskere og fans af grøn turisme vil kunne hvile sig godt i Ukraine. Derudover kan dette gæstfri land tilbyde sine gæster fremragende ski-, strand- og balneologiske resorts samt en bred vifte af forskellige historiske attraktioner.

Hvor i Ukraine er bedre at slappe af om sommeren
Hvor i Ukraine er bedre at slappe af om sommeren

Bjerge og hav

De majestætiske Karpaterne er et ideelt valg til et stille og afslappende tidsfordriv. De er perfekte til både sommer- og vinterfritid, da der er århundreder gamle sagn om den karpatiske natur og den friske, helende luft i bjergene. De smukkeste steder i Karpaterne betragtes som Manyavsky-vandfaldet, Mukachevo-slottet, grænsefæstningen Tustan, Synevyr-søen, Nevitsky-slottet og en kirke i landsbyen Rozgirche. Om sommeren i bjergene kan du fiske, plukke bær, svømme i søer og vandløb, eller du kan bare nyde din ferie på hyggelige hoteller og godser.

Gå til Karpaterne, husk at kuponbilletter til populære Uzhgorod- og Lviv-tog ofte er udsolgt to uger før afrejsedato.

Den normalt søvnige Krim, der i højsæsonen ligner en livlig myretue, mister ikke sin popularitet. I august begynder en massiv tilstrømning af turister, så priserne på mad og indkvartering skyder i luften, lange køer vises i butikkerne, og der er bogstaveligt talt ingen steder at sidde på stranden. Derfor er det bedre at tage til Krim tidligt eller midt på sommeren for at få en god og mere eller mindre billig ferie. Store byer som Alushta, Yalta, Sudak er ideelle til unge mennesker, der elsker fester, mens familier med børn er mere komfortable i Krim-sanatorier og pensionater.

Regionale komplekser og grøn turisme

Du kan godt tilbringe din sommer i Ukraine ved at besøge Poltava, Cherkassk, Vinnitsa eller Chernihiv regionerne. De har længe været berømte for deres naturlige skønhed, rolige og rolige byer, lækkert ukrainsk køkken og venlighed hos ejere af godserne. Til fiskeri og sejlsport er bredden af den sydlige bugflod i Vinnytsia-regionen perfekt, hvor du kan slappe af foran en bål, vælte dig i høloften og nyde den maleriske udsigt.

Chernihiv-regionen er kendt for sin nationale historiske og kulturelle reserve "Kachanivka". Reservatens storslåede park og palæ er spredt over 732 hektar, hvor du kan ride i en chaiselong og ridning, fiske og gå i en tæt skov.

Da parkerne i Chernihiv-regionen er spredt over et stort område, er det bedre at bevæge sig rundt i dem med din egen bil eller cykel uden at stole på lokale busser.

I regionen Cherkasy får du mulighed for at bo på steder med den såkaldte grønne turisme og stifte bekendtskab med den lokale smag, som inkluderer ejendomsmuseet til den store ukrainske digter T. G. Shevchenko, ridning og cykelture.

Anbefalede: