Sådan Kommer Du Til Budapest

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Budapest
Sådan Kommer Du Til Budapest

Video: Sådan Kommer Du Til Budapest

Video: Sådan Kommer Du Til Budapest
Video: Things to know BEFORE you go to Budapest | Hungary Travel Guide 4K 2024, Marts
Anonim

Budapest har altid tiltrukket turister fra hele verden. Når alt kommer til alt betragtes Ungarns hovedstad som en af de smukkeste i Østeuropa. Under alle omstændigheder udfordrer dets arkitektur ikke kun Moskva og Skt. Petersborg, men også Prag og Sofia.

Sådan kommer du til Budapest
Sådan kommer du til Budapest

Instruktioner

Trin 1

Du kan flyve fra Sheremetyevo lufthavn med Aeroflot, Domodedovo bruges af Transaero, men Vnukovo blev valgt af det ungarske Wizz Air-selskab. Flyvetiden er 2 timer og 40 minutter.

Trin 2

Der er dog dem, der ikke kan stå med fly og tror, at de sandsynligvis styrter ned. For sådanne rejsende er et langdistance tog den ideelle mulighed. Og for nylig er denne måde at rejse til Budapest på meget efterspørgsel. Hver dag forlader toget Moskva-Budapest Kievsky jernbanestation i den russiske hovedstad, der kun tager 38 timer at rejse.

Trin 3

Der er en anden mulighed for jordtransport - en bus, der følger ruten "Moskva - Budapest". Denne bus forlader Rizhsky banegård to gange om ugen. Du bliver nødt til at bruge mindst 53 timer på vejen. Og så, hvis situationen på vejene er gunstig.

Trin 4

Hvad angår rejser i bil, skal du her ud over en pålidelig bil også have et Schengen-visum i dit pas. Den første rutemulighed er langs motorvejene M3 "Ukraine", R-101, E-381 og M-01 gennem Ukraines område. Efter den ukrainsk-ungarske grænse til Budapest skal du køre cirka 230 kilometer langs motorvej M-12. Rejsetiden tager cirka 26 timer. Men kun hvis der ikke er store trafikpropper på russisk territorium.

Trin 5

Der er også en anden mulighed for ruten fra Moskva til Budapest. Først skal du gå langs motorvej M1 "Hviderusland" og derefter bevæge dig gennem Hviderusland, Polen, Tjekkiet og Slovakiet langs motorvejene P-99, E-67 og E-69. Efter den slovakisk-ungarske grænse vil der ikke være mere end 100 kilometer til Budapest. Denne vej er selvfølgelig lidt længere, men på den anden side er flere lande "dækket". Og for mange rejsende er antallet af besøgte lande på en tur meget vigtigt.

Anbefalede: