Nogle Seværdigheder I Warszawa

Nogle Seværdigheder I Warszawa
Nogle Seværdigheder I Warszawa

Video: Nogle Seværdigheder I Warszawa

Video: Nogle Seværdigheder I Warszawa
Video: Путеводитель по Варшаве | Expedia 2024, April
Anonim

Warszawa er en af de største og mest interessante byer i Polen, så det er ikke overraskende, at de berømte seværdigheder i landet ligger lige her. Hver turist, der besøger hovedstaden i Polen, kan se en masse interessante ting.

Nogle seværdigheder i Warszawa
Nogle seværdigheder i Warszawa

Warszawas kendetegn er Palace Square, som ligger i centrum af byen og indeholder andre mindeværdige bygninger i den polske hovedstad på dens område: Det kongelige slot, katedralen, søjlen til Sigismund III.

For fans af udflugter er mange udstillinger og museer egnede. Der er nok af dem i Warszawa. Hvis en turist er glad for videnskab eller kunst, skal han besøge Chopin Museum (1 Okulnik street) og Marie Curie Museum (16 Freta street), hvor den rejsende ikke kun lærer interessante fakta om berømte menneskers biografier, men også fordybe sig i atmosfæren fra det 19. århundrede … Derudover er der et enestående tegneseriemuseum i Warszawa, hvor værker fra verdensberømte tegneserier udstilles (placeret på Kozia Street). Kunstelskere bør besøge Nationalmuseet i Warszawa, som huser den rigeste samling af værker af fremragende kunstnere inden for maleri, grafik og fotografering. Dette museum er beliggende i Jerusalem-stræderne i Warszawa. Og de permanente udstillinger i Polens historiske museum, der ligger i centrum af hovedstaden på Starem Miasta, vil fortælle turisten om alle stadier i Warszawas udvikling fra starten til i dag. Disse museer er attraktioner for dem, der værdsætter Polens kunst og kultur.

I Warszawa er der et såkaldt slotsplein, hvor slottet med samme navn er placeret. Det er også et af de arkitektoniske vartegn i Polens hovedstad.

Hvis en turist er i Polen for første gang, skal han besøge Wilanow Palace - et storslået arkitektonisk monument i barokstil med tilstødende haver. Forresten betragtes det som det første museum i Warszawa, siden den første udstilling blev grundlagt der i 1805. Slottet ligger i Warszawa på gaden Kostya Potocki.

Belvedere Palace er et andet vartegn i Warszawa, der ligger på gaden med samme navn. Dette er en af boligerne for landets præsident. Ved siden af paladset er der en anden attraktion - Lazienki-paladset. Det kaldes også paladset på vandet eller paladset på øen. Det er ikke tilfældigt, at det ligger på en kunstig ø i Warszawas Lazienkowski Park.

I Warszawa kan du se de majestætiske slotte. For eksempel er Ujazdowski-slottet, der ligger mellem parkerne Ujazdowski og Lazenkovski, en fantastisk struktur bygget i det 17. århundrede i barokstil.

I Warszawa kan du også se andre seværdigheder. Så vi kan bemærke de arkitektoniske strukturer af religiøs betydning. Blandt dem skiller visitkortet og den polske hærs katedral sig ud for deres skønhed og unikhed. St. Hyacinth-kirken er sammen med det Dominikanske kloster det største religiøse kompleks i Warszawa.

Anbefalede: