Yalta - Sortehavets Perle

Yalta - Sortehavets Perle
Yalta - Sortehavets Perle

Video: Yalta - Sortehavets Perle

Video: Yalta - Sortehavets Perle
Video: Яхта цвета лазури. Van der Valk Raised Pilothouse 27 m. (2021 г.) 2024, Marts
Anonim

Yalta er en populær og moderigtig feriested, Sortehavets perle. Denne udvej er strakt ud på Sortehavskysten. Fra landsiden er byen omgivet af Krim-bjergene i en halvcirkel, bjergskråningens toppe er dekoreret med hundrede år gamle fyrretræer. Alt omkring er begravet i grønne områder. Smuk, bjerg-, skov- og havluft kombineres. Byens beliggenhed og natur tiltrækker en jævn strøm af turister.

Yalta - Sortehavets perle
Yalta - Sortehavets perle

Yalta-dæmning. Den første bekendtskab med byen begynder fra dæmningen. Den ældste gade i Yalta med en længde på mere end 1000 meter. Dette er et yndet sted for beboere og byens gæster. Fra molen kan du tage på en sejltur. Bliv grå på en hyggelig café. Seaside park opkaldt efter Gagarin. Parken ligger på Yaltas maleriske kystnære skråninger og er en harmonisk fortsættelse af dæmningen. Der er en cypressgade, en eukalyptuslund, mange fyrretræer, besøgende i parken elsker at sidde på skyggefulde bænke. Parken har mere end 100 arter af forskellige typer træer og buske; der er et stort antal blomster i lysene.

Armensk kirke. En fantastisk arkitektonisk struktur fra det tidlige 20. århundrede. Selve kirkens placering er unik. Det blev rejst på skråningen af Darsan-bakken. I dag er det den mest besøgte armenske kirke. Porten til kirkegården byder besøgende velkommen. Der kommer nogen til at bede, og nogen ser nysgerrig på arkitekturen.

Svævebane. Den gamle svævebane, der blev taget i brug i 1967, er endnu et visitkort til Yalta. Hele rejsen er ikke lang, kun 12 minutter. Men dette er en mulighed for at se på Yalta ovenfra. Der er et observationsdæk og en cafe ved terminalstationen. Palace of the Emir of Bukhara. Ved opførelsen af slottet brugte arkitekten den mauriske stil. Paladsets skønhed og luksus tiltrækker turister. Historien har sat sit præg på paladsets skæbne, og som i dag betragtes som en af bygningerne i sanatoriet "Yalta". Udflugter gennemføres kun for en oversigtsplan. Massandra Palace. Slottet har et yndefuldt eventyrudseende. Den kongelige familie besøgte ofte paladset, men levede aldrig. Der er ingen stor luksus som i andre paladser, men der er sofistikering, lethed og komfort. På paladsets område er der en unik park med sjældne planter, luksuriøse blomsterbede.

Nikitsky Botaniske Have. Et besøg i haven er en mulighed for at se eksotiske og relikere træer og buske. På havenes område er der træer, der er over 1000 år gamle. Det blev rejst i 1812, i 1811 underskrev Alexander I et dekret om oprettelse af haven. Alexander Nevsky-katedralen. For byboerne er katedralen et af de vigtigste templer og samtidig et monument over russisk historie forbundet med Romanov-familien. Ved opførelsen af katedralen kan den gamle russiske stil spores.

Museum "Glade of Fairy Tales" skulptur og blomster. På et malerisk sted, under åben himmel, på skråningen af Mogabi-bjerget, er der Glade of Fairy Tales Museum. På dette fantastiske sted kan du møde velkendte eventyrhelte og helt ukendte helte fra legender og legender. Der er attraktioner i clearingen. Eventyrkarakterer kommer til alles smag. Her samles tegneserie- og folklorekarakterer og fantastiske karakterer skabt af kunstnerens fantasi.

Yalta kombinerer en vidunderlig ferie ved det varme hav, uddannelsesmæssige udflugter til historiske steder. Folk går til Yalta for oplevelser, der ændrer deres liv til det bedre.

Anbefalede: