Hvornår Vises Dobbeltdækker Sightseeingbusser I Moskva?

Hvornår Vises Dobbeltdækker Sightseeingbusser I Moskva?
Hvornår Vises Dobbeltdækker Sightseeingbusser I Moskva?

Video: Hvornår Vises Dobbeltdækker Sightseeingbusser I Moskva?

Video: Hvornår Vises Dobbeltdækker Sightseeingbusser I Moskva?
Video: City Sightseeing Double Decker Red Bus Hop On Hop Off Tour in St Petersburg, Russia. LIVE! 2024, April
Anonim

Lørdag den 25. august åbnede en transport- og turisttjeneste i Moskva med udflugter rundt om Ruslands hovedstad på dobbeltdækkerbusser. Efter afslutningen af testture bliver den nye tjeneste tilgængelig for Moskovitter og hovedstadsgæster.

Hvornår vises dobbeltdækkers sightseeingbusser i Moskva?
Hvornår vises dobbeltdækkers sightseeingbusser i Moskva?

Transport- og turisttjenesten City Sightseen Moskva, oprettet med støtte fra Moskva Transportministerium og Udvalget for Turisme og Hoteladministration, vil begynde at virke i september. I slutningen af august gennemføres testture, især ruter og tidsplan udarbejdes. Mens tre dobbeltdækkerbusser er i drift, forventes fem dobbeltdækkerbusser at køre i en prøveperiode indtil udgangen af 2012. Tre ruter til flytning af dobbeltdækkere er allerede blevet aftalt med administrationen af hovedstaden, i øjeblikket en bruges omkring Kreml inden for Garden Ring. Det skal bemærkes, at City Sightseen allerede har en lignende tjeneste i alle andre europæiske hovedstæder. Nu har han dukket op i Moskva.

Ruten er cirka 10 kilometer lang, og bussen tager cirka en time. Bevægelsen starter fra Bolotnaya Square, busser kører hvert 20. minut. Et interessant træk ved tjenesten er, at billetten, der koster 600 rubler, er gyldig i en dag, mens udflugten kan køre City Sightseen Moskva-busser mindst hele dagen og gå af og på ved ethvert stop. Fraværet af en stiv binding til en bestemt bus giver dig mulighed for at studere ruteens seværdigheder i alle detaljer uden at begrænse dig selv i inspektionstidspunktet. For børn og pensionister vil turen være billigere og koste 400 rubler, en endnu større rabat for studerende - de vil være i stand til at køre en dobbeltdækker til kun 300 rubler.

Busserne til Moskva vil være nøjagtigt de samme som i andre europæiske hovedstæder - dobbeltdækker MAN Wagon Union med et glidende tag og vinduer på anden sal. I den kolde årstid lover arrangørerne af tjenesten at bruge isoleret dobbeltdækker med dobbeltrude. Takket være lydsystemet installeret i busserne, der understøtter otte sprog, vil turister være i stand til at lytte til en detaljeret historie om guiden om Moskvas seværdigheder under kørsel og ved stop.

Anbefalede: