Hvordan Man Skriver Et Indeks På Konvolutter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Indeks På Konvolutter
Hvordan Man Skriver Et Indeks På Konvolutter
Anonim

For at det skriftlige brev kan nå adressaten hurtigere, skal du skrive postnummeret korrekt. Postarbejdere forsikrer den eneste måde at garantere korrekt forsendelse og levering af postforsendelser på. Vigtigst er det ikke så meget at skrive et indeks.

Hvordan man skriver et indeks på konvolutter
Hvordan man skriver et indeks på konvolutter

Instruktioner

Trin 1

Postnummeret findes i hele postverdenen. Men i forskellige lande antager det et andet antal cifre. I øjeblikket er der vedtaget et sekscifret postindekseringssystem i Rusland. De første tre cifre angiver, at de tilhører en bestemt region, og de sidste tre viser nummeret på et bestemt posthus. Derfor er indekset på postkonvolutten en slags identifikator for varen. Ved hjælp af specielle sorteringsmaskiner deles posten efter afgangsstedet. Derfor skal du skrive indekset meget korrekt. Først skrives det først i hovedtekstens felt. Og så skal det duplikeres på specielle felter, som er defineret af prikker.

Trin 2

Prikkernes højde svarer til scannernes højde. Du skal skrive indekset i henhold til et tydeligt angivet skriveskema, som er angivet på bagsiden af konvolutten. Det er nødvendigt at skrive denne måde igen for at gøre det lettere for enhederne at læse alle de nødvendige oplysninger.

Trin 3

Du kan udfylde indekset med andet blæk end rød, gul og grøn. Og det bedste valg til en lynlåsfyld pen er almindeligt sort eller blåt blæk, ideelt set en, der ikke kaster, når den udsættes for fugt.

Trin 4

Det skal huskes, at specialkonvolutter - dekorative eller udstedte i anledning af en ferie - som regel ikke har en særlig kode til indekset. Derfor er det sværere for kontrolsystemet at angive indekset korrekt på dem. Dette betyder, at levering til adressaten er meget mere kompliceret. Postarbejdere advarer om dette og anbefaler at foretrække alle de samme standardkonvolutter med et bestemt sted til at skrive postnummeret.

Anbefalede: