Sådan Flyver Du Til Tenerife

Indholdsfortegnelse:

Sådan Flyver Du Til Tenerife
Sådan Flyver Du Til Tenerife

Video: Sådan Flyver Du Til Tenerife

Video: Sådan Flyver Du Til Tenerife
Video: HVORDAN FLYVER EN FLYVEMASKINE? 2024, April
Anonim

Tenerife er en af øerne i den kanariske øhav. Byen Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på øen. Dette sted er velkendt blandt elskere af en behagelig badeferie i Europa til relativt rimelige priser. Tenerife har en permanent befolkning på omkring 220 tusind mennesker.

Tenerife er en af de smukkeste Kanariske Øer
Tenerife er en af de smukkeste Kanariske Øer

Nødvendig

Schengen-visum

Instruktioner

Trin 1

Øen har to lufthavne, der er klar til at modtage fly fra forskellige lande. Disse er Tenerife Norte lufthavn, som ligger få kilometer fra hovedstaden på Tenerife, og Reina Sofia internationale lufthavn, der ligger 60 km fra Santa Cruz de Tenerife.

Trin 2

Tenerife er den eneste af alle De Kanariske Øer, hvor du kan komme direkte fra Rusland. Flere flyselskaber kører regelmæssige flyvninger til denne destination. For eksempel er disse VIM-Avia, Transaero og S7. Før du planlægger en rejse, skal disse fakta afklares yderligere. En direkte flyvning til Tenerife varer cirka 7,5 timer. Med hensyn til flyomkostningerne adskiller flyselskabernes priser sig lidt, desuden er sæsonrabatter mulige. Men hvis du vælger en direkte flyvning, kan omkostningerne ved flyvningen ikke kaldes budget.

Trin 3

Der er andre muligheder for at flyve til Tenerife, men de involverer alle en overførsel. Mange lavprisselskaber flyver fra Europa til den elskede Kanariske Ø. Det kan dog være meget vanskeligt at finde passende fly. Der er mange virksomheder, på forskellige dage og på forskellige tidspunkter, er priserne meget forskellige. Men der er ingen anden måde at flyve billigere til Tenerife.

Trin 4

Den direkte flyrejse til Tenerife fra Rusland er ikke billig, men det er den mest behagelige mulighed. Det er velegnet til dem, der ikke kan lide at vente på en transport i lufthavnen eller flyve med små børn. Jo billigere, jo mindre behagelig kan turen være. Men der er undtagelser. Hvis du planlægger en rute godt med en minimum ventetid for en overførsel, kan denne mulighed være mere praktisk, fordi det heller ikke er let at modstå 7 timers kontinuerlig flyvning. Lave omkostninger for Tenerife kan være den ideelle mulighed.

Anbefalede: