Sådan Kommer Du Til Karaganda

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Karaganda
Sådan Kommer Du Til Karaganda

Video: Sådan Kommer Du Til Karaganda

Video: Sådan Kommer Du Til Karaganda
Video: Караганда Vlog: На ДАЧЕ как ДОМА 2024, April
Anonim

Karaganda er en af de største byer i Kasakhstan, og indtil 1997 var den generelt den mest befolkede by i dette land. Karaganda er kendt for, at mange berømte mennesker blev født her. For eksempel den russiske hockeys målmand Konstantin Barulin, den russiske professionelle boksmester Natalya Ragozina og mange andre. Den berømte videnskabsmand-etnograf Lev Gumilyov tjente også her i sin tid.

Sådan kommer du til Karaganda
Sådan kommer du til Karaganda

Instruktioner

Trin 1

Den hurtigste måde at komme til Karaganda er med fly. Fly "Moskva - Karaganda" fra "Transaero" flyselskab starter fra Domodedovo lufthavn en gang om dagen og fra Sheremetyevo - "Aeroflot" liners. Flyvetid er 3 timer og 30 minutter. Flyvninger fra den russiske hovedstad ankommer til Sary-Arka lufthavn i Karaganda. Det er den største og måske den smukkeste af alle lufthavne i Kasakhstan. Dets samlede areal er 30 tusind kvadratmeter. Men på grund af sine høje tekniske og operationelle egenskaber har Sary-Arka kun et problem - det har næsten ingen passagertrafik, og lufthavnen er næsten tom. Der er kun 3-4 flyrejser om dagen, hvilket er ekstremt lille for et så stort rum.

Trin 2

De, der ikke tåler at flyve over skyerne, har mulighed for at komme til Karaganda med fjerntog. Toget mærket Moskva-Karaganda forlader Kazansky banegård tre gange om ugen. Toget passerer mange smukke steder, og det tager cirka 60 timer på vejen.

Trin 3

Der er en anden mulighed for at komme til Kasakhstan med tog, tage Moskva - Astana-toget og ved terminalstationen ved stop Zheleznodorozhny Vokzal skifte til Astana - Karaganda-bussen.

Trin 4

Da busser fra Moskva til Karaganda ikke kører, kan du komme til din destination med din egen bil. I den første variant er det nødvendigt at tage et kursus mod Orenburg langs motorvej M5 "Ural" og derefter køre over stepperne i mere end 300 kilometer og komme ind i Karaganda. Ifølge den anden mulighed er det nødvendigt at følge M5-motorvejen på ruten fra Moskva til Chelyabinsk, derefter langs M37-motorvejen til Astana og videre til Karaganda.

Trin 5

Ifølge den tredje mulighed kan man komme fra M4 "Don" -vejen fra Moskva til Volgograd, og derefter omgå Atyrau og Baikonur langs motorvejen M36 til Karaganda. Turen med bil tager mindst 55 timer eksklusive stop.

Anbefalede: