Hvordan Man Kommer Fra Barcelona Til Salou

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kommer Fra Barcelona Til Salou
Hvordan Man Kommer Fra Barcelona Til Salou

Video: Hvordan Man Kommer Fra Barcelona Til Salou

Video: Hvordan Man Kommer Fra Barcelona Til Salou
Video: Недвижимость Barnamar Салоу - покупать и продавать недвижимости Испания 2024, April
Anonim

Salou er et populært feriested på Costa Dorado, berømt ikke kun for sine "gyldne" strande, men også for sit rige natteliv, den mest storslåede forlystelsespark i Spanien, Port Aventura.

Hvordan man kommer fra Barcelona til Salou
Hvordan man kommer fra Barcelona til Salou

Instruktioner

Trin 1

Den første ting at bestemme er den rejsemåde, der passer til dig. Der er tre måder at komme fra Barcelona til Salou på: med taxa, med bus og med tog.

Trin 2

Den dyreste, men også den hurtigste og mest komfortable måde er med taxa. Taxaer i Spanien arbejder pr. Meter. Afhængig af tilstedeværelsen eller fraværet af trafikpropper, tager vejen fra 50 minutter og koster dig omkring 150 euro om dagen og op til 200 euro om natten.

Trin 3

Hvis dit budget ikke inkluderer sådanne udgifter, vil en af de brandede busser fra Plana (Bus Plana) tage dig fra Barcelona til Salou. Billetprisen er 15 euro en vej og 20 euro for en rund billet - en billet i begge retninger. Du kan købe billetter ikke kun på Planens kontorer, men også direkte på busser.

Trin 4

Planbusser stopper flere steder, men den nemmeste måde at finde et stop er på Plaça Catalunya, udgangspunktet for bybusser på vej til Salou og ved 36 Passeig de Gràcia ved siden af Mango-butikken. Turen med denne type transport fra Barcelona tager fra 2 til 3 timer afhængigt af trafikpropper.

Trin 5

En anden måde - den billigste og mest tidseffektive - er Renfe-toget. Du kan tage det til Salou fra tre steder: Sants-stationen, der ligger i Plaza de España, Paseig de Gracia-stationen, ikke langt fra Plaza Catalunya, Estacio de Franca-stationen, som kan findes i nærheden af Barcelonetta-distriktet. Tog i Spanien er meget behagelige, så halvanden time vil ikke være en byrde.

Trin 6

En togbillet fra Barcelona til Salou koster lidt over 8 euro, en returbillet koster omkring 17, du kan købe den i billetkontoret på hver station. Tog i Spanien kører efter planen, så selv en lille forsinkelse kan resultere i, at du bliver nødt til at vente på det næste tog.

Anbefalede: