Sådan Kommer Du Til Khmelnitsky

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Khmelnitsky
Sådan Kommer Du Til Khmelnitsky

Video: Sådan Kommer Du Til Khmelnitsky

Video: Sådan Kommer Du Til Khmelnitsky
Video: НОЧЬ С РЕАЛЬНЫМ ПРИЗРАКОМ /A NIGHT WITH A REAL GHOST IN THE OLD VILLAGE HOUSE (ПЕРЕЗАЛИВ) 2024, April
Anonim

I den vestlige del af Ukraine er der en ret interessant by - Khmelnitsky. Der er mange attraktioner her. De vigtigste er St. George Church, Cathedral of the Nativity of the Virgin og faktisk monumentet til Bohdan Khmelnitsky selv. Det er trods alt til hans ære, at byen hedder. Og vi må også tilføje, at Khmelnitsky er venskabsby med tre russiske byer - Domodedovo, Ivanovo og Tver. Så det er informativt og interessant at gå derhen.

Sådan kommer du til Khmelnitsky
Sådan kommer du til Khmelnitsky

Instruktioner

Trin 1

Desværre er der ingen lufttilslutning med Khmelnytsky, fordi den nærmeste lufthavn er i byen Lviv. Og mellem Lviv og Khmelnytsky er afstanden 245 kilometer, hvilket betyder mere end tre timers rejse med bus eller bil. Derfor er det ikke særlig praktisk at bruge flyet for at komme til Khmelnitsky.

Trin 2

I dag er den mest optimale og hurtige måde at komme fra Moskva til Khmelnitsky på med langdistance tog. Alle tog kører fra Kievskiy jernbanestation i den russiske hovedstad. For at komme til Khmelnitsky kan du bruge et af to tog, der følger ruten "Moskva - Budapest", som tager cirka 18 timer. Eller tag et af de fire fjerntog "Moskva - Sofia". Rejsetiden er 16 og en halv time. Det er også muligt at komme til din destination ved at købe billetter til et af de to tog "Moskva - Lviv", som vil være på farten i lidt mere end 19 timer. For flere år siden blev et direkte tog lanceret på ruten "Moskva - Khmelnitsky". Rejsetiden er ca. 19 timer.

Trin 3

Og hvis du kom til Ukraine og besluttede at besøge Khmelnitsky, er listen over byer, hvorfra du kan komme til denne bosættelse, meget imponerende. Disse er Vinnitsa, Dnepropetrovsk, Simferopol, Zaporozhye, Donetsk, Ivano-Frankovsk, Kamenets-Podolsky, Kiev, Odessa, Lvov, Truskavets, Chop, Cherkassy, Chernivtsi, Uzhgorod, Kherson og Kharkov.

Trin 4

Med hensyn til busforbindelsen kan du gå til Khmelnitsky med bus fra Kievsky banegård. Rejsetiden vil være mindst en og en halv dag. Det samme gælder for en personbil. Ruten løber gennem Rusland og Ukraine, og der er ikke de mest lige veje. Så rejsetiden til Khmelnitsky i bil vil også være mindst en og en halv dag.

Anbefalede: