Sådan Kommer Du Til Malinovka

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Malinovka
Sådan Kommer Du Til Malinovka

Video: Sådan Kommer Du Til Malinovka

Video: Sådan Kommer Du Til Malinovka
Video: ролевые игры о_О 2024, April
Anonim

Malinovka er en jernbanestation beliggende i Riga retning af Moskva jernbanen. Det er beliggende i Istra-distriktet i Moskva-regionen. Malinovka blev bygget på Nakhabino - Dedovsk-strækningen i 1966. Årsagen til dets udseende er den dacha-udvikling, der begyndte i dette område af Moskva-regionen.

Sådan kommer du til Malinovka
Sådan kommer du til Malinovka

Instruktioner

Trin 1

Den mest bekvemme og enkle vej fra Moskva til Malinovka-platformen er et pendeltog. Mere end et dusin tog kører fra Rizhsky jernbanestation, som kan føre dig til Malinovka. For eksempel elektriske tog, der følger ruten "Moskva - Volokolamsk", "Moskva -" Rumyantsevo "," Podolsk - "Dedovsk" eller "Moskva - Shakhovskaya" eller "Chekhov - Novoierusalimka". Tog kører næsten hver halve time hele dagen. Og i alle tilfælde kører tog ikke mere end 55 minutter fra Rizhsky jernbanestation til Malinovka-platformen.

Trin 2

Du kan komme til "Malinovka" ikke kun fra Rizhskiy voksovo. Der er mulighed for at tage et tog på Dmitrovskaya-platformen - til dette skal du tage metroen til Dmitrovskaya-stationen i den tredje vogn fra centrum og derefter gå af til jernbaneplatformen, hvorfra togene kører. Og vejen tager 45 minutter.

Trin 3

Du kan også komme til Malinovka fra Leningradskaya-platformen. For at gøre dette skal du gå af ved Voykovskaya metrostation fra den sidste vogn fra centrum og derefter skifte til et tog. Vejen til "Malinovka" vil være 50 minutter.

Trin 4

Der er en anden rute. Det er nødvendigt at tage Moskva-Dedovsk forstæder tog, der afgår fra Kursk banegård og gå til Malinovka station. Rejsetiden tager ikke mere end 55 minutter.

Trin 5

Der er en anden mulighed - at forlade Tushino-platformen. For at gøre dette skal du komme til metrostationen Tushinskaya i den første vogn fra centrum og derefter skifte til toget. Vejen til platformen "Malinovka" tager cirka 40 minutter.

Trin 6

Desværre kører busser og taxier med fast rute ikke til Malinovka. Derfor kan du nå din destination i bil. For at gøre dette skal du forlade Moskva ringvej til Volokolamskoe-motorvejen og fortsætte langs motorvej M9 og gå i retning af Krasnogorsk, Opalikha og Istra. 25 kilometer efter at have forladt Moskva Ringvej, drej til venstre fra motorvej M9, gå rundt Dedovsk og kom til Malinovka-platformen. Rejsetiden er ikke mere end 50 minutter. Men kun hvis der ikke er alvorlige vanskeligheder på vejen.

Anbefalede: