Hvordan Man Vælger Et Sted At Bo I Grækenland

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Et Sted At Bo I Grækenland
Hvordan Man Vælger Et Sted At Bo I Grækenland

Video: Hvordan Man Vælger Et Sted At Bo I Grækenland

Video: Hvordan Man Vælger Et Sted At Bo I Grækenland
Video: Billigste VS Dyreste overnatning i Grækenland 2024, Kan
Anonim

Grækenland er et lille land efter verdens standarder. Men når man vælger en destination til rekreation, har turister mange spørgsmål. Nogle vil kombinere strande og udflugter, andre - at tilføje støjende fester eller bosætte sig i ørkenen næsten uden fordele ved civilisationen. Der er flere ting at overveje, når du bestiller dine billetter til Grækenland.

Hvordan man vælger et sted at bo i Grækenland
Hvordan man vælger et sted at bo i Grækenland

Hvor skal man hen i Grækenland for strandelskere

Kreta betragtes med rette som den bedste stranddestination i Grækenland. Strandene er brede og sandede. Mange er med på listen over de bedste i verden (Vai, Balos, Elafonisi). Ikke mindre smukke er strandene på Halkidiki-halvøen i Peloponnes, hvis værdighed er ren økologi og rig vegetation. For en afslappende strandferie skal du gå til Thassos. Denne ø i det nordlige Grækenland er lidt udforsket af vores turister, men den er rig på maleriske bugter.

Hvor skal man hen i Grækenland for fester

Unge mennesker i Grækenland har meget at vælge imellem. Festhovedstaden er Mykonos, øen, der aldrig sover. På Kreta bør Malia på Rhodos - øens hovedstad foretrækkes. Glem ikke Athen Thessaloniki. Dette er store byer med et stort antal klubber, barer og taverner.

Hvor skal man hen i Grækenland for en luksusferie

Hvis budgettet tillader det, anbefales det at vælge Mykonos igen til ferier i Grækenland. Her kan du møde de rige og berømte, der længe har forelsket sig i øens resorts. Santorini er den evige favorit blandt velhavende turister. Dens hoteller med pools og panoramaudsigt over havet er inkluderet i listen over de bedste i verden. Sani resort er ansvarlig for luksusferie i Halkidikahza. De dyreste hoteller fungerer her, men kvaliteten svarer til prisen.

Hvor skal man hen i Grækenland for at kombinere strandferie med udflugter

Den bedste mulighed for elskere af udflugter og strandferier er Halkidiki-halvøen, hvor man fra resorts kan komme til Olympus, Thessaloniki, Petralona-hulen, Vergina. Vejen fra stranden til hovedattraktionerne vil tage fra en halv time til 1,5-3 timer. Kreta er også en god mulighed. Byerne ligger kompakt her. I løbet af dagen kan du have tid til at slappe af på strandene og gå til den venetianske skønhed i Chania, den lige så smukke by Rethymno, komme til bjerglandsbyer eller gå til den rolige sydlige kyst. Den bedste mulighed for en begivenhedsrig ferie er Athen. Du kan bruge et par dage på at studere den gamle arv, og så kan du på få minutter nå den athenske riviera.

Hvor skal man hen i Grækenland med børn

Rhodos betragtes som en sikker mulighed for familier med børn. Det har alt hvad du behøver: vandlande, rene sandstrande, familieorienterede hoteller. Halkidikid-halvøen er så god for børn, at mange familier kommer her hele sommeren. Luften her betragtes som sund, og valget af hoteller og underholdning for børn vil overraske dig behageligt. Derudover er der et vandland og en forlystelsespark Magic Park i nabolandet Thessaloniki.

Anbefalede: