Sådan Køber Du En Billet Til Skibet "Mikhail Bulgakov"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Billet Til Skibet "Mikhail Bulgakov"
Sådan Køber Du En Billet Til Skibet "Mikhail Bulgakov"

Video: Sådan Køber Du En Billet Til Skibet "Mikhail Bulgakov"

Video: Sådan Køber Du En Billet Til Skibet
Video: Sådan køber du sæsonkort til valgfri serie 2024, April
Anonim

Liner "Mikhail Bulgakov" er et flodmotorskib med fire dæk. Mange vælger et krydstogt på Volga-floden og stopper ved dette motorskib. Du kan købe en krydstogtbillet i rejsebureauer og flodbureauer.

Sådan køber du en billet til skibet "Mikhail Bulgakov"
Sådan køber du en billet til skibet "Mikhail Bulgakov"

Sådan køber du en billet

Moskva-krydstogtselskabet Mosturflot tilbyder forskellige ruter på Mikhail Bulgakov-linjen. Du kan købe eller booke kuponer på hovedkontoret på Leningradskoe Shosse 59, i salgsafdelingen på Rechnoy Vokzal metrostation på 51/2 Leningradskoe Shosse og på Belorusskaya metrostation på Leningradsky Prospekt, 1. Virksomheden har en flerkanaltelefon - 8 (495) 22 17 222, hvorved du kan få detaljeret information om krydstogter på skibet. I Skt. Petersborg kan du købe en billet i filialen til virksomheden, som er placeret på gaden. Kazanskaya, 25 ved metrostationen Sadovaya.

På et krydstogt fra Moskva til Skt. Petersborg er der 20% rabat for krigsveteraner og politimyndigheder.

Mosturflot har en officiel hjemmeside på Internettet - mosturflot.ru, hvor du kan se ruterne på linjen, dens omkostninger og efterlade en reservationsanmodning. Virksomhedens database har 16 ruter med forskellige retninger, køredage og kupongomkostninger - fra 5600 rubler. op til 54.400 s.

På gaden Nikolskaya, 4, ved siden af Okhotny Ryad metrostation er River Agency, der har specialiseret sig i flodrejser. Du kan købe en billet på Megaflot. Det er placeret på Prospekt Mira, 95/3, kontor 208. Informationstelefon - 8 (495) 647 24 20. Klubben "Rejser og krydstogter" tilbyder også at købe en kupon til skibet i deres firma. Kontorets telefonnummer på kontoret er 8 (495) 22 55 737, adressen Akademicheskaya metrostation, Profsoyuznaya st., 3. Bekræftede operatører til salg af kuponer er agenturerne Vodokhod og Infoflot.

Motorskib "Mikhail Bulgakov"

Foringen blev bygget i Tyskland, i 2010 blev den moderniseret og udstyret med høj navigations teknologi. Har plads til 300 passagerer. For dem leveres hytter fra et til tre steder i midten, båden og nedre dæk.

Hver hytte har aircondition, toilet, brusebad og tv. Der er gratis internet.

Der er luksushytter og komfort-juniorsuiter. Passagerer tilbydes tjenester af barer, to restauranter, en dansehal, en swimmingpool på soldækket, daglig rengøring, bordtennis, underholdning og musikprogrammer og meget mere. Derudover tilbyder krydstogt udflugter til de byer, hvor skibet stopper.

"Mikhail Bulgakov" udfører krydstogter til byer som Skt. Petersborg, Samara, Uglich, Kazan, Cheboksary, Pless, Tver, Myshkin, Astrakhan og andre.

Motorskibet er også placeret med familieferier. For børn er der legerum, videospil, animationer og babymad. Restauranten tilbyder morgenbuffet, frokost og middag - 2 retter og en dessert at vælge imellem. Retter vælges i menuen.

Anbefalede: