München Seværdigheder

München Seværdigheder
München Seværdigheder

Video: München Seværdigheder

Video: München Seværdigheder
Video: Best Things to Do in Munich | Restaurants, Sightseeing, and More 2024, Marts
Anonim

München er en by med så mange attraktioner, at en kort ferie ikke er nok at besøge. Derfor, når du tager på en tur til denne bayerske by, er det nødvendigt at tænke over ruter og steder for vandreture og udflugter på forhånd.

München seværdigheder
München seværdigheder

De mest populære steder for turister at besøge er BMW Museum og Olympic Complex, bygget i den originale arkitektoniske stil.

Marienplatz er det centrale og travleste torv i München, da det er starten på mange shoppinggader i den gamle bydel, og det er herfra de fleste udflugter starter.

Frauenkirche-katedralens observationsdæk har en fantastisk udsigt over München og Alperne. Den hundrede meter katedral, bygget i gotisk stil, kan rumme op til 20 tusind mennesker inden for dens mure.

Münchenboligen var det vigtigste palads for konger og hertuger i flere århundreder. Paladsets arkitektoniske stil afspejler tendenser i hver æra. Paladset er virkelig stort - 10 indre haver og 130 haller.

Den engelske have, der dækker et areal på ca. 5 kvadratkilometer, er et mesterværk af sin art. Dette er den største park i München. På dets område kan du drikke øl, tage en sejltur langs Eisbach-floden.

Dette er kun en lille del af det, du kan se i München. Denne by er rig på historie og storslåede arkitektoniske monumenter. Den bedste måde at lære ham at kende, at være gennemsyret af hans ånd, er at komme her.

Anbefalede: