Sådan Kommer Du Til Sukhumi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Sukhumi
Sådan Kommer Du Til Sukhumi

Video: Sådan Kommer Du Til Sukhumi

Video: Sådan Kommer Du Til Sukhumi
Video: Придется плыть голышом или найду брод? Девчонка на реке Уж. Одиночный поход в Припять. Часть 1. 2024, April
Anonim

Byen Sukhum er centrum og hovedstad i den i øjeblikket anerkendte russiske republik Abkhasien. Denne bosættelse på Sortehavskysten modtog bystatus i 1848, og ifølge data fra 2011 boede 64, 478 tusind mennesker i Sukhum (Sukhum og Sukhum beboere).

Sådan kommer du til Sukhumi
Sådan kommer du til Sukhumi

Abkhaz hovedstads geografiske position

Afstanden fra Sukhum til grænsen til Rusland er 107 kilometer. Byen ligger bogstaveligt talt ved Sortehavskysten, og på den anden side er den omgivet af de maleriske bjerge i Kaukasus. Flere bjergstrømme strømmer lige gennem centrum af Sukhum - Basla eller Besletka, Sukhumka samt Kyalasur-floden.

Byen ligger i en fugtig og subtropisk klimazone med en gennemsnitlig årstemperatur på +17 grader Celsius. Der er praktisk talt ingen sne her, men tropiske regnskyl om sommeren er ret almindelige.

Tidszonen, hvor Sukhum ligger, er UTC + 4 samt resten af Abkhasien og forresten Moskva og Moskva-regionen.

Sådan kommer du til Sukhum

Desværre accepterer byens lufthavn, som var lille og hårdt beskadiget efter krigen, endnu ikke civile fly. Derfor, hvis du beslutter at spare tid, skal du først flyve til havnen i byen Sochi og derfra gå til Abkhaz hovedstad med taxa eller shuttlebus.

En vej til Sukhum med jernbane er også mulig. Så fra Moskva (Kurskiy station) til hovedstaden i Abkhazia er der tognummer 305C, og rejsetiden vil være 43:55 timer. Andre måder at komme til byen med jernbane er først fra din by til den endelige destination i Adler, derefter med bus til den russisk-Abkhaz-grænse i Psou og derefter med minibus eller bus til det centrale Sukhumi-marked. Men denne metode har også sine ulemper - det sker ofte, at passage af toldkontrol ved grænsen tager flere timer. Dette gælder især om sommeren, når strømme af russiske turister bogstaveligt talt strømmer til Abkhasien.

Hvis du foretrækker at rejse i din egen bil, skal du vide, at afstanden fra Moskva til Sukhum er cirka 1800 kilometer, der løber gennem Tula, Voronezh, Rostov ved Don og Krasnodar. Først skal du fra den russiske hovedstad gå til Kashirskoye-motorvejen, hvorefter du skal tage M4-motorvejen, der fører til Rostov-regionen, så skal du gå ud på M27 og så videre til Sochi og Psou-kontrolpunktet. Desværre er en bilpas til Abkhasiens område normalt endnu mere belastet end en almindelig til fods, så du skal forberede dig på forhånd til en lang ventetid. Afstanden fra Sukhum til den nordlige hovedstad er 2500 kilometer, først langs Moskva-motorvejen, derefter langs M10-motorvejen og Leningradskoye-motorvejen og derefter fra Moskva langs den ovenfor beskrevne rute.

Anbefalede: