Hvorfor Thailand Er Så Attraktivt For En Russisk Turist

Hvorfor Thailand Er Så Attraktivt For En Russisk Turist
Hvorfor Thailand Er Så Attraktivt For En Russisk Turist

Video: Hvorfor Thailand Er Så Attraktivt For En Russisk Turist

Video: Hvorfor Thailand Er Så Attraktivt For En Russisk Turist
Video: Athen er en græsk livsstil. Er det let at bo her? Og selvfølgelig seværdighederne 2024, April
Anonim

På trods af at Thailand er adskilt fra de europæiske lande med en lang flyvning, er turister ikke bange. Ferie fra alle dele af planeten, inklusive vores land, strømmer her.

Hvorfor Thailand er så attraktivt for en russisk turist
Hvorfor Thailand er så attraktivt for en russisk turist

Hvil i Thailand tiltrækker med sin eksotisme. Det subtropiske klima gør den lokale natur unik. Dette er et land med blomster, hvor du kan se smukke orkideer og en masse anden lige så levende vegetation.

Men ture til Thailand vælges ikke kun af naturelskere. Der er mange interessante steder, der kun kan ses i dette land: klippehaven, Wat Arun-templet, perlefarm, det kongelige palads. Repræsentanter for den lokale fauna er ikke mindre originale. I Thailand kan du besøge krokodille- og slangebedrifter, en tigerzoo, en sommerfuglehave, et elefantshow og andre attraktioner, der ikke er mindre specifikke for en europæer.

Naturlige skønheder kombineret med originale arkitektoniske monumenter gør det muligt at lave fascinerende udflugter. Men mange turister tiltrækkes ikke af Thailands lokale mentalitet og seværdigheder, men af sexshows, der er kendt over hele verden. Børn tages ikke med til disse begivenheder, men du skal ikke tro, at tåbelighed hersker her ved hvert trin. Faktisk er der specielle steder for sådanne forestillinger, og hvis denne lokale smag ikke er af interesse, er det nok bare ikke at besøge bestemte gader.

Thailand er et ret fattigt land, så muligheden for at skifte sex eller arbejde i sexindustrien er en af de få, der giver dig mulighed for at tjene anstændig indkomst efter lokale standarder. Billigheden af produkter, varer og tjenester er et andet aspekt, der tiltrækker turister. Udover et spændende tidsfordriv giver en ferie i Thailand dig mulighed for billigt at opdatere din garderobe.

Samtidig kombineres landets fattigdom med resultaterne af højteknologier og elendige skur side om side med skyskrabere. Landets turistinfrastruktur er så udviklet, at her kan alle opdage noget interessant.

Anbefalede: