Sådan Slapper Du Af På øen Cypern

Sådan Slapper Du Af På øen Cypern
Sådan Slapper Du Af På øen Cypern

Video: Sådan Slapper Du Af På øen Cypern

Video: Sådan Slapper Du Af På øen Cypern
Video: 🇨🇾13 Things You NEED To Do In Cyprus! 🇨🇾 | Cyprus Travel Guide 2024, April
Anonim

Øen Cypern, perlen ved Middelhavet, ligner virkelig et paradis. Og det er ikke kun det fantastiske klima, hvor selv om vinteren ikke termometeret falder til under + 15 ° C. Cypern er særligt smukt om foråret, når hvert stykke jord bogstaveligt talt er begravet i blomster og grønne områder. Svømmesæsonen begynder i maj, men selv om sommeren blødgør den kølige brise fra havet varmen.

Sådan slapper du af på øen Cypern
Sådan slapper du af på øen Cypern

Det er sandsynligvis det, der gjorde det særligt attraktivt ikke kun en ferie på Cypern, men en permanent opholdssted på denne ø - vores landsmænd værdsatte dette fuldt ud, så Cypern med rette kaldes en "russisktalende" ø. Når turistsæsonen begynder, er ture til Cypern blandt de mest efterspurgte.

Da turistindustrien er den førende inden for øens økonomi, er der virkelig himmelske betingelser for afslapning for enhver smag. Vil du leje en bil? Gør din yndlingssport, fiskeri eller ridning? Eller sejlsport - måske den vigtigste underholdning på Cypern? Enhver af dine ønsker er let at opfylde.

Hvis du foretrækker aktiviteter på land som tennis, golf, squash eller volleyball, er der veludstyrede baner og grunde til din rådighed. Dykning ud for Cyperns kyst er fantastisk. Hvis du kun har drømt om at lære dykning, så hjælper professionelle instruktører dig med at realisere din drøm. Og hvis du har købt last-minute-ture til Cypern og ikke har tid til at forsyne dig med det nødvendige udstyr, kan du leje det.

Ture til Cypern i september og oktober falder på fløjlsæsonen, når sommervarmen allerede er aftaget, men dagene stadig er solrige, og klimaet virker særlig mildt. Det er tid til at beundre øens naturlige skønhed: Olympus-bjerget, den rigeste flora, inklusive planter, der kun findes her.

Øens fauna er ikke mindre rig - der er omkring 350 fuglearter alene, og kolonierne af pelikaner og flamingoer på kysten gør et uudsletteligt indtryk. Indbyggerne på øen er venlige og gæstfrie, de byder turister velkommen og er altid klar til at hjælpe dem.

Anbefalede: