Fe Slotte I Bayern

Fe Slotte I Bayern
Fe Slotte I Bayern

Video: Fe Slotte I Bayern

Video: Fe Slotte I Bayern
Video: "A tough piece of work" | FC Bayern - Arminia Bielefeld 1:0 | Highlights | Bundesliga Matchday 13 2024, April
Anonim

Hvis du planlægger en tur til München, er det værd at tage en tur til de tre fantastiske slotte i Bayern. Disse tre lige så smukke, men på samme tid vil meget forskellige kreationer forblive i din hukommelse i lang tid.

Det berømte slot Neuschwanstein
Det berømte slot Neuschwanstein

Neuschwanstein

Du er nødt til at se dette slot fra alle vinkler. Den bedste udsigt fra Marienbrücke-broen. Interiøret i Neuschwanstein er mere beskedent end i andre slotte, men det er også bemærkelsesværdigt. Især det kongelige soveværelse. Du skal gå 20-30 minutter op ad bakken til slottet, men du kan også tage en bus eller en hestevogn (mod et ekstra gebyr). Kun organiserede udflugter er tilladt inde.

Du kan købe en billet i billetkontoret nedenunder; billetter sælges ikke i nærheden af slottet. Billetprisen er 12 euro. Hvis du planlægger at tage udflugter i alle tre slotte, ked af at sælge dig en "enkelt billet", det koster 24 euro. Du kan komme fra München til byen Füssen med tog. Busser kører fra togstationen til slottet.

Herrenchiemsee

Dette ufærdige slot er en kopi af Versailles. Imponerende ikke mindre end dets franske modstykke. Slottet ligger på øen. De indvendige rum, især Mirror Gallery og porcelænstudiet med en betagende lysekrone og en vase med blomster fra det berømte Meissen-porcelæn samt springvandene foran paladset samt en promenade fortjener opmærksomhed.

Billetprisen er 8 euro. Med den samme billet kan du besøge museet ved paladset og det augustinske kloster nær molen. Du kan komme fra München til Prien station med tog, det tager cirka en time.

Linderhof

Dette er det eneste slot Ludwig II, fuldstændigt afsluttet i løbet af kongen. Interiøret i de luksuriøse haller blev malet af de bedste kunstnere i Europa. Der er noget at overveje her. Territoriet for selve Royal Estate er enormt. Du bør bestemt se på Venus-grotten: dette er et fabelagtigt menneskeskabt mirakel, hvor scener fra Wagners operaer blev iscenesat. Forundre påfugltronen ved den mauriske pavillon.

Billetpris - 8, 5 euro for en rundvisning i slottet og et besøg i Venus-grotten. Du kan komme fra München til Oberau station med tog (1 time og 15 minutter). Fra Oberau - med bus ca. 20 minutter.

Anbefalede: