Hvilke Gratis Udflugter Vises I Moskva

Hvilke Gratis Udflugter Vises I Moskva
Hvilke Gratis Udflugter Vises I Moskva

Video: Hvilke Gratis Udflugter Vises I Moskva

Video: Hvilke Gratis Udflugter Vises I Moskva
Video: 4K The first snow in Moscow. Walk around the Kremlin on Red Square. See the timeline. 2024, April
Anonim

Interessen for den russiske hovedstads kulturelle og historiske arv såvel som i andre byer med en rig fortid er steget støt i de senere år. Moskvas myndigheder besluttede at støtte denne interesse for flere år siden. Derefter blev projektet "At komme ind i byen" udviklet, hvoraf en del var gratis forfatterudflugter. I de kommende år vil Moskva-kulturministeriet supplere udflugtsprogrammet med nye og undertiden uventede ruter.

Hvilke gratis udflugter vises i Moskva
Hvilke gratis udflugter vises i Moskva

Going Into the City-projektet startede i 2011. I de første seks måneder besøgte mere end tyve tusind moskovitter og gæster i hovedstaden udflugterne. De første ruter blev viet til russisk jugendstil, de høje bygninger i hovedstaden, de mest berømte arkitekter. Enhver kunne besøge dem, for det var det nok at gå til projektwebstedet og indsende en ansøgning.

De første projektdeltagere besøgte hovedstadens klostre, besøgte hotellet "Ukraine" og fabrikken "Red October" i gaderne i det gamle Moskva og godser nær Moskva. Det blev besluttet at gentage nogle udflugter, da ikke alle kunne komme på ruten.

Den næste sæson begyndte i slutningen af august 2012. Arrangørerne har planlagt mere end to tusind udflugter, blandt dem - "1812", fortrolighed med arkitektoniske monumenter, der er under statsbeskyttelse, "Huse og deres indbyggere". For teaterelskere er udflugten "Instruktører om deres teatre" rettet. Det forventes, at over tres tusind mennesker besøger udflugterne.

I 2012 sluttede Moskva Metro sig til projektet. Han foreslog flere af sine ruter. Podzemka-cyklussen begyndte med en rundvisning i de stationer, der blev bygget før den store patriotiske krig. Det er designet i flere år. Hver station i Moskva metro er et arkitektonisk monument af sin tid. De blev skabt af fremragende sovjetiske arkitekter. I den første fase skal det fortælle offentligheden om tyve af de mest berømte stationer, herunder Novoslobodskaya, Mayakovskaya og andre, men det er sandsynligt, at programmet ikke vil være begrænset til dette.

Blandt historieelskere har dette projekt vundet popularitet ikke kun på grund af muligheden for at besøge usædvanlige steder. Kulturministeriet tiltrak berømte historikere og lokale historikere, som grundigt studerede materialet, til at deltage i projektet. Forresten inkluderer programmet ikke kun vandreture, men også cykelture på historiske steder.

Anbefalede: