Sådan Får Du En Billig Ferie På Bali

Sådan Får Du En Billig Ferie På Bali
Sådan Får Du En Billig Ferie På Bali

Video: Sådan Får Du En Billig Ferie På Bali

Video: Sådan Får Du En Billig Ferie På Bali
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Marts
Anonim

Bali er et asiatisk land, der vinder mere og mere popularitet blandt russiske turister. Folk rejser til Bali for en behagelig ferie ved kysten samt for at se anden kultur og attraktioner. Varmt hav, sandstrande, klostre og pagoder. Alt er lyst, solrigt, usædvanligt. Men som du ved, elsker en russisk person at hvile ikke kun behageligt, men også rentabelt. Så er det muligt at have en billig ferie på Bali?

Hvordan man får en billig ferie på Bali
Hvordan man får en billig ferie på Bali

Flyvningen. Landet kan kun nås med fly og intet andet. Men omkostningerne ved flyrejser er ret høje. Du kan kun spare takket være en billet i sidste øjeblik eller en charterflyvning. De billigste charterflyrejser koster over 30.000 rubler, men du er garanteret en natflyvning med et par overførsler. Hvis denne mulighed ikke skræmmer dig, skal du tage en chance.

Bopæl. Der er noget at spare her. Naturligvis vil 2-stjernede hoteller være de billigste blandt de øvrige hoteller. Du kan også leje en lille bungalow fra den lokale befolkning mod et minimumsgebyr på $ 20-30 pr. Dag, mens husholdersken stadig kommer til dig, kun du bliver nødt til at lave mad selv. Men den billigste type indkvartering betragtes som et gæstehus - kun $ 5 per dag, men for disse penge vil du kun blive tilbudt en seng i en sovesal med et toilet og et badeværelse til flere værelser. Som i enhver udvej i verden er det ikke værd at leje en lejlighed på første linje fra havet på Bali - det er både dyrt og støjende på grund af nattelivet.

Mad. Valget af caféer, restauranter og kantiner er utroligt. Priserne der er ret lave, men de mange forskellige retter er ikke overraskende. Du kan lave mad selv, hvis du bor i en bungalow. Omkostningerne kommer næsten ud. Produkter skal købes på Bali-markeder. For det første er der et rigt udvalg af frugt og grøntsager samt fisk og skaldyr. Og for det andet er priserne på markederne en størrelsesorden lavere end i butikkerne, og derudover kan du forhandle.

Hvile. Besøg på lokale attraktioner rammer ikke rejsendes lomme for hårdt. Mange kirker har adgang helt gratis, de beder kun om en lille donation, som ikke har noget imod hvor meget. Vandlande, attraktioner og andre rekreative faciliteter koster en turist $ 3-5 $ i timen, og valget af underholdning er meget rig.

Flytter rundt i landet. Naturligvis er den billigste måde at komme rundt i landet på med offentlig transport. Men det er ikke særlig praktisk. Overfyldte indelukkede busser og minibusser såvel som den lokale støjende befolkning glæder sig ikke over sådanne ture. Det er bedst at leje en knallert, som koster en turist $ 3-5 $ om dagen. Takket være sådan transport kan du manøvrere og let bevæge dig i trafikprop. Der er en anden lignende mulighed, men endnu billigere - at leje en cykel. På den kan du nemt komme til ethvert sted, se omgivelserne og spare på udflugter.

Som du kan se, vil de største udgifter på Bali kun være flyrejser. Du kan spare meget på boliger, og alt andet i dette land vil være ret billigt for en turist.

Anbefalede: