Vandretur I Montreal: Interessant, Fantastisk, Informativ

Vandretur I Montreal: Interessant, Fantastisk, Informativ
Vandretur I Montreal: Interessant, Fantastisk, Informativ

Video: Vandretur I Montreal: Interessant, Fantastisk, Informativ

Video: Vandretur I Montreal: Interessant, Fantastisk, Informativ
Video: TRISTAR "Bamboléo" (Gipsy Kings) 2024, April
Anonim

For lidt over 400 år siden, på en ø beliggende i krydset mellem de nordamerikanske floder St. Lawrence og Ottawa, organiserede den lokale indiske stamme Iroquois bosættelser. Og så ankom europæere her og grundlagde deres landsby, kaldet Ville-Marie (bjerget der stod på øen blev døbt Mont-Roal). Dette markerede begyndelsen på historien om den næststørste canadiske by Montreal.

Vandretur i Montreal: interessant, fantastisk, informativ
Vandretur i Montreal: interessant, fantastisk, informativ

I dag er det en moderne metropol med store skyskrabere og motorveje. Og på samme tid er det et vigtigt historisk centrum ikke kun for landet, men for hele kontinentet. Og også et utroligt interessant sted, hvor en tur bliver et uforglemmeligt og meget informativt eventyr.

Som mange gamle byer er Montreal opdelt i "gamle" og "nye". Dette betyder dog slet ikke, at alle dens attraktioner og historiske værdier er koncentreret i et af de ældste områder. Her er de overalt, og så varierede og mange, at alle kan finde præcis, hvad han er interesseret i.

Hvad kan du se her? Først og fremmest er byen selvfølgelig berømt for sine kirkebygninger. Basilikaen Notre Dame de Montreal med sine forgyldte skulpturer og verdens største trompetorgel, Oratorio Saint Joseph, Cathedral Church of Christ og andre.

En tur langs de maleriske gader i byen giver dig også mange indtryk, blandt andet Avenue Lurie med stenhuse med vindeltrapper og blomsterpotter, der ligger langs den, Monkleand, som ikke efterlader ligegyldig nogen shoppingelsker og Bernard Avenue med sin café Romolo, populær blandt indbyggere i Montreal, og La Piazzetta.

Museer og kunstinstitutioner fortjener særlig opmærksomhed. De, der ønsker at se verdens mesterværker af de mest berømte kunstnere fra alle tider og folk, vil ikke kunne passere Gallery of Reproduction Art. Som navnet antyder, vises kun reproduktioner af berømte malerier her. Alle er dog lavet med dygtighed, der næsten svarer til originalerne.

Naturelskere finder mange interessante ting i Biodome, som er et forskningscenter og øko-zoologisk have, den botaniske have, hvor du kan se ørkenen, de franske, japanske og kinesiske parker, det lokale insektarium osv.

Sportsfans kan besøge det olympiske stadion. Fra vinduerne i hans tårn kan du se hele byen.

Det smukkeste panorama åbner fra den største skyskraber i byen eller fra Mont-Roal-bjerget.

Du kan gå rundt i byen i timevis, men uanset hvor du går, vil du helt sikkert finde noget interessant, fantastisk og ekstraordinært smukt.

Anbefalede: