Hvad Kan Man Se I Skt. Petersborg

Hvad Kan Man Se I Skt. Petersborg
Hvad Kan Man Se I Skt. Petersborg

Video: Hvad Kan Man Se I Skt. Petersborg

Video: Hvad Kan Man Se I Skt. Petersborg
Video: Ленинград — В Питере - пить 2024, April
Anonim

Skt. Petersborg betragtes med rette som den nordlige hovedstad i Rusland. Denne by er en af de smukkeste i Den Russiske Føderation. Når du besøger byen på Neva, kan du personligt se den russiske stats store historie og kultur, blive fortrolig med de mange udstillinger på museer og se mange af seværdighederne i den verdensberømte by.

Hvad kan man se i Skt. Petersborg
Hvad kan man se i Skt. Petersborg

Skt. Petersborg er en by i Rusland, der altid har været kendetegnet ved sine kulturelle skikke. Det er fyldt med forskellige seværdigheder og monumenter for kultur og arkitektur. Hvis en turist kommer til Skt. Petersborg, bør du bestemt besøge Alexandrinsky Theatre, som er det første permanente offentlige teater, Cabinet of Curiosities eller Museum of Anthropology and Ethnography (dette er dets officielt accepterede navn), Mariinsky Palace.

I Skt. Petersborg kan du med dine egne øjne se Peter I.s sommerpalads. Dette er en af de ældste bygninger, der i dag er i byen på Neva. Selve bygningen er placeret et sted, der har modtaget det rungende navn på sommerhaven. Sommerhaven er en park, der blev grundlagt og begyndte at bygge op tilbage i det 18. århundrede, på et tidspunkt, hvor opførelsen af den nordlige hovedstad var i sin indledende fase. Sommerpaladset blev et yndlingssted for Peter I. Kejseren selv deltog i alle faser af designet og opførelsen af denne smukke bygning med en rig historie.

Et særligt sted i byens arkitektur er besat af majestætiske templer og katedraler. I Skt. Petersborg kan du se St. Isaacs Cathedral. På de øverste etager i bygningen er der et observationsdæk, der tilbyder en fantastisk udsigt over byen. Kazan-katedralen er også et mesterværk inden for arkitektonisk konstruktion. Du kan se den berømte Alexander Nevsky Lavra.

Byens glidebroer på Neva kan tjene som et interessant syn. Ikke alle bosættelser i Rusland har sådanne teknologier.

En turist, der besøger Skt. Petersborg, finder det meget interessant at se på Eremitagen. Byen har et oceanarium, et zoologisk museum og et flådemuseum.

Særlig opmærksomhed bør rettes mod havkrydstogterne, der ligger ved byens dæmning.

Anbefalede: