I Hvilket Land Er Bali

Indholdsfortegnelse:

I Hvilket Land Er Bali
I Hvilket Land Er Bali

Video: I Hvilket Land Er Bali

Video: I Hvilket Land Er Bali
Video: Amazing Rice Fields View Affordable Land for sale in Tabanan Bali Indonesia TJTB461 2024, Kan
Anonim

En perle mellem to oceaner. Dette er navnet på øen Bali af turister, der kommer fra hele verden. Øens sydlige kyst kærtegnes af de varme bølger i Det Indiske Ocean, og fra nord løber bølgerne fra Balihavet, der kommer ind i Stillehavet, over det.

Bali på verdenskortet
Bali på verdenskortet

Geografisk region Bali

I vest er Bali adskilt af et 2 kilometer stræde fra Java, den mest folkerige ø på planeten. Fra øst adskiller Lombok-strædet, 35 km langt, Bali fra øen Lombok.

Bali er også navnet på provinsen Indonesien inden for Lesser Sunda Islands, den største ø-nation i verden. Den største by på øen og centrum af provinsen er Denpasar. Øen Bali er en del af Great Sunda Archipelago, som består af 17.800 øer, hvoraf ca. 10 tusind ikke engang har deres eget navn. Og mange af havene mellem øerne er ikke markeret på de fleste kort.

I forhistorisk tid blev det stærkt indrykkede landskab i regionen dannet af intense tektoniske sammenstød af kontinentale plader, der forårsagede hidtil usete vulkaner, der påvirkede klimaet på hele planeten. Vulkanaktivitet fortsætter den dag i dag. Den berømte udbrud på vores dag af vulkanen Krakatoa ændrede farven på solnedgange og solopgange over hele planeten i mange måneder. Og eksplosionen under dens udbrud anerkendes som den højeste lyd, som en person nogensinde kunne høre. Rullet af hidtil uset torden blev hørt i en afstand på to tusind kilometer. På Bali er der trods sin lille størrelse (140 x 70 km) også tre aktive vulkaner: Agung, Batur og Bratan. Selvom der overhovedet ikke er aktive vulkaner i øhavet.

Øens natur

Den såkaldte Wallace Line passerer gennem øen og deler flora og fauna i tropisk Asien og de naturlige områder i Australien og Ny Guinea. Det definerer den skarpe kontrast af vegetation i forskellige dele af øen. I vest er der tropisk stedsegrøn vegetation. I nord - løvskove, i fjerntliggende bjergrige områder - savanner og bjergskove.

Øen har et stort udvalg af palmer: kokosnød, borass, sukker. Bananpalme, der betragtes som et helligt træ på Bali, føder mange aber, flagermus og egern. Træer med værdifuldt træ: balsa, ibenholt, teak. Nogle typer bambus har en bagagerum op til en halv meter i diameter. Øen er fyldt med duftende dufte hele året takket være utallige sorter af blomstrende buske og træer: hibiscus, bougainvillea, jasmin, lyserød laurbær, magnolia, orkidé. Lokalbefolkningen håndterer alle frø med omhu. Utilsigtet forladt spire de straks på unødvendige steder.

Funktioner af lokale beboere

Bali er hjemsted for 4 millioner mennesker. Øens befolkning er et hinduistisk samfund i et muslimsk land med sine egne traditioner og forbud. For eksempel er det forbudt at: være på et offentligt sted i åbent tøj (ærmeløst overtøj og shorts), pege en finger på en person, vise nære forhold (knus, kys), røre ved en persons hoved, udtrykke vrede og vrede, og råbe. At sidde på tværs af benene betragtes som en stor respektløshed.

Indonesien er det mest fantastiske land i verden, der kombinerer titlen på det største øland og det mest farverige i naturen.

Anbefalede: