Sådan Kommer Du Til Eiffeltårnet: Tip Til Turister

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Eiffeltårnet: Tip Til Turister
Sådan Kommer Du Til Eiffeltårnet: Tip Til Turister

Video: Sådan Kommer Du Til Eiffeltårnet: Tip Til Turister

Video: Sådan Kommer Du Til Eiffeltårnet: Tip Til Turister
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, April
Anonim

Paris er måske en af de mest romantiske byer i verden. Alt er her! Lækre croissanter, snegle med burgunder sauce, kaffebarer til enhver smag, enorme tøj- og parfumehandlere af luksus- og demokratiske virksomheder, clochards og de rigeste mennesker i verden, Seinen og unikke seværdigheder. At se Paris fra Eiffeltårnet er et af punkterne i rejseprogrammet for næsten enhver turist.

Eiffeltårnet
Eiffeltårnet

Instruktioner

Trin 1

Eiffeltårnet er et af de fremragende symboler i Paris. En metalstruktur, det mest genkendelige arkitektoniske vartegn. Opkaldt efter chefdesigner Gustave Eiffel; Eiffel selv kaldte det simpelthen "det 300 meter store tårn." Tårnet er i øjeblikket 324 meter højt takket være installationen af en ny antenne i 2010. Så hvad skal der til for at komme på det?

Trin 2

For det første skal du på grund af den farlige terrorsituation i verden gennemgå to sikkerhedskontroller. Ved den første undersøges poserne, og man skal gå gennem metaldetektoren. Derefter skal du købe en billet. Billetpriserne er forskellige. Hvis du vil besøge alle etager i tårnet og tage elevatoren, skal du betale 25 euro pr. Person, hvis du er fra 12 til 24, er prisen på din billet 12,50 euro. Når du går op, skal du skifte en elevator til en anden, og overalt skal du forsvare en lille og muligvis en stor kø. En billet til anden sal koster 16 euro og 8 euro i alderen 12 til 24.

Trin 3

Den anden måde at komme til øverste etage er kombineret: en elevator + trapper. Omkostninger: 19 euro og 9,50 euro (fra 12 til 24 år). Husk det vigtigste! Du bliver nødt til at bevæge dig meget og langs ret stejle trapper, men hvis du er sikker på dine evner, så fortsæt! At gå op ad trappen til anden sal, hvorfra en lige så storslået udsigt over byen åbner sig, koster henholdsvis 10 og 5 euro for alderen.

For nemheds skyld kan billetter købes på tårnets websted (https://www.toureiffel.paris/).

Trin 4

Dernæst skal du gå til det andet sikkerhedsniveau. Her går du gennem metaldetektoren igen, og poser og rygsække er røntgen (jeg vil straks bemærke, at du kan medbringe vand, juice og endda andre væsker (men alkohol er skadeligt for dit helbred). Og nu er du er allerede ved "benet" i tårnet. Jeg råder dig til at besøge på hver etage, men jo højere du klatrer, jo stærkere vil vinden være, så du skal tage dig af isolering både om vinteren og om sommeren. Ud over den smukke udsigt tilbyder tårnet forskellige muligheder for at tilbringe tid - shopping og gastronomiske eventyr.

Trin 5

Shopping er ret primitivt. Din opmærksomhed tilbydes souvenirs, slik, T-shirts osv. Men gastronomisk "debauchery" kan behage de mest kræsne gourmeter. Fastfood sælges ved foden af Eiffeltårnet: hotdogs, hamburgere og varme drikke. 58 Tour Eiffel restaurant åbner sine døre i stueetagen. En varieret menu og en smuk udsigt over Trocadero og Palais de Chaillot vil være et stort plus, når du besøger Iron Lady. Hvis du er kræsne og villige til at betale 400 euro til middag, skal du gå til den private elevator, som fører dig til midten af tårnet på anden sal. Le JULES VERNE ligger her administreret af restauratør Alain Ducasse. Denne restaurant tilbyder fransk gourmet-køkken. Husk! For at besøge skal du vælge det rigtige tøj, det er forbudt at optræde i T-shirts, shorts og sportstøj. Øverst vil du blive mødt af "BAR A CHAMPAGNE". Nyd et glas champagne med udsigt over lysbyen for hvad der kunne være mere fransk chic! Øverst i tårnet kan du se Gustave Eiffels undersøgelse og hans voksfigur, og tilgiv mig for en saftig detalje, du kan besøge toilettet på tredje sal (det er gratis, men det tilrådes at give et tip).

Trin 6

Når du har nydt udsigten og har fotograferet alt, hvad der er muligt, kan du gå ned, men ikke bevæge kameraet langt væk. De gamle enheder i tårnkontrolsystemet vil blive præsenteret for din opmærksomhed.

Mekanismer
Mekanismer

Trin 7

De siger, at der er en ulempe ved at være på Eiffeltårnet - du kan ikke se selve tårnets skønhed fra siden.

Anbefalede: