Hvor Er Det Bedre At Flytte: Til Yaroslavl Eller Til Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvor Er Det Bedre At Flytte: Til Yaroslavl Eller Til Skt. Petersborg
Hvor Er Det Bedre At Flytte: Til Yaroslavl Eller Til Skt. Petersborg

Video: Hvor Er Det Bedre At Flytte: Til Yaroslavl Eller Til Skt. Petersborg

Video: Hvor Er Det Bedre At Flytte: Til Yaroslavl Eller Til Skt. Petersborg
Video: ВИЛЬНЮС, в который хочется приезжать. Литва, Прибалтика. 4K 2024, April
Anonim

Når du vælger en by til fremtidig ophold, er det meget vigtigt at tage højde for alle infrastrukturens funktioner og dine egne ønsker. Yaroslavl har ligesom Skt. Petersborg sine plusser og minusser med hensyn til klima, transportfunktioner og meget mere.

Udsigt over Yaroslavl
Udsigt over Yaroslavl

Selvfølgelig er det ret vanskeligt at vælge mellem Ruslands nordlige hovedstad og det relativt lille og rolige Jaroslavl. Der er dog kriterier, der kan hjælpe dig med at træffe dit valg.

Klima

Skt. Petersborgs klima er på trods af mildhed med hensyn til temperaturforskelle meget fugtigt på grund af den nærliggende finske bugt og de mange floder og kanaler, der krydser byen. Sommer i Skt. Petersborg er køligt, og vinteren kan opleves dårligt netop på grund af den høje luftfugtighed i atmosfæren, når du kan fryse selv i en lille minus temperatur. Yaroslavl, der ligger i en tempereret kontinental klimazone, er kendetegnet ved varme somre, moderat kolde vintre og en ret behagelig lavsæson.

Transportere

Med hensyn til transportudvekslinger er Skt. Petersborg den foretrukne mulighed. Dens egen internationale lufthavn, hvorfra der er fly til næsten alle lande i verden, et stort jernbanekryds, et stort antal busruter i Rusland og nabolande (inklusive Europa) - alt dette gør rejsen mere bekvem. Der er en metro i selve byen, der er et omfattende netværk af offentlig transport på overfladen. Yaroslavl ligger også i krydset mellem transportruter, men for international kommunikation er beboerne nødt til at gå til lufthavne i Moskva eller Nizhny Novgorod. Der er ingen underjordisk transport i byen.

Indlogering

Byernes arkitektur er meget forskellig. Yaroslavl er en gammel russisk by med et stort antal monumenter fra det gamle Ruslands æra og Moskva-fyrstedømmet. Petersborg blev bygget i henhold til europæiske projekter, byens centrum blev bygget op i det 18.-19. Århundrede. I begge byer findes mere overkommelige boliger i udkanten og i sovesaleområder med næsten identiske huse bygget fra begyndelsen af 1960'erne til nutiden.

Infrastruktur og levestandard

Infrastruktur - hoteller, restauranter, barer, caféer, teatre og museer, koncertsale - der er meget mere af dette i Skt. Petersborg. Beboere i Yaroslavl er nødt til at rejse til større vigtige begivenheder enten til Moskva eller til Nizhny Novgorod eller til Skt. Petersborg selv. Men for dem, der foretrækker en stille livsstil i en provinsby med ren luft og ikke meget travle veje, vil Jaroslavl være mere efter deres smag end Skt. Petersborg.

Begge byer falder i nogenlunde samme kategori med hensyn til leveomkostninger og jobtilgængelighed. At være en stor by ikke langt fra begge hovedstæder, er Yaroslavl næsten lige med hensyn til mængden af midler brugt månedligt. Lønindekset er ikke meget lavere end i Skt. Petersborg og meget lavere end i Moskva.

Anbefalede: